Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Dva gola Messija u pobjedi Barcelone

Lionel Messi
Reuters/Pixsell
24.02.2021.
u 22:33

Ovom pobjedom Barcelona je došla do 50 bodova, pet manje od vodećeg Atletica koji ima utakmicu manje. Drugi je Real Madrid s 52 boda.

Nogometaši Barcelone na svom su Camp Nou svladali Elche s 3-0 (0-0) u zaostaloj utakmici 1. kola španjolskog prvenstva, a dvostruki strijelac bio je kapetan katalonske momčadi Leo Messi.

Argentinac je prvi pogodak postigao u 48. minuti nakon kombinacije s Dancem Martinom Braithwaiteom. U 69. minuti Messiju je za pogodak lobom sjajno asistirao Nizozemac Frenkie de Jong. U 73. minuti Braithwaite je upisao drugu asistenciju, a strijelac je bio Jordi Alba.

Ovom pobjedom Barcelona je došla do 50 bodova, pet manje od vodećeg Atletica koji ima utakmicu manje. Drugi je Real Madrid s 52 boda.

Elche je ostao na 21 bodu i u grčevitoj borbi za opstanak nalazi se na predzadnjem mjestu. Isti broj bodova ima i Valladolid koji je 18., kao i Eibar na 17. poziciji. Alaves s bodom više drži 16. mjesto. Elche ima utakmicu manje od konkurenata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije