Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL SVLADAO NEWCASTLE

Ibrahimović odveo Milan do pobjede i poručio: Mandžo i ja plašit ćemo protivnike

Serie A - Cagliari v AC Milan
ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
18.01.2021.
u 23:13

Milan je od 74. minute imao igrača manje jer je Alexis Saelemaekers dobio drugi žuti karton. Vodeći Milan ponovno ima tri boda više od drugoplasiranog Intera.

Nogometaši AC Milana su u 18. kolu prvenstva Italije u ponedjeljak u gostima kod Cagliarija slavili sa 2-0, a oba gola zabio je Zlatan Ibrahimović (7-pen, 53), koji na svom kontu već ima 12 pogodaka u Seriji A. 

 Milan je od 74. minute imao igrača manje jer je Alexis Saelemaekers dobio drugi žuti karton. Vodeći Milan ponovno ima tri boda više od drugoplasiranog Intera. 

Hrvatski veznjak Marko Rog zbog ozljede nije igrao za Cagliari, dok Ante Rebić zbog zaraze koronavirusom nije bio u sastavu Milana.

 U utorak bi za Milan trebao potpisati Mario Mandžukić (34), koji je prema pisanju talijanskih medija, prošao liječnički pregled. Navodno bi Mandžukić trebao potpisati ugovor do kraja sezone s opcijom produženja za još godinu dana. Mandžukić je prije godinu i pol dana napustio redove Juventusa nakon što je sa "zebrama" osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije, te je prešao u katarski Al-Duhail, s kojim mu je istekao ugovor krajem prošle godine.

Dodajmo kako je o Mandžukiću nakon pobjede nad Cagliarijem progovorio i Zlatan Ibrahimović koji očito jedva čeka zaigrati s hrvatskim nogometašem.

- Mario Mandžukić potpisao je ugovor, pridružuje se AC Milanu. Sad ćemo u dvoje plašiti protivnike.

U 19. kolu Premier lige Arsenal je u ponedjeljak na domaćem terenu protiv Newcastlea slavio sa 3-0, čime je nastavio pozitivan niz u posljednjih pet kola, upisavši četiri pobjede i remi. Dva pogotka zabio je Pierre-Emerick Aubameyang (50, 77), a jedan je dodao Bukayo Saka (60). 

Komentara 1

MA
mantheman
03:15 19.01.2021.

Stroj od covjeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije