Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJER ZALUDIO EUROPU

Dva europska diva žele dovesti 'novog Luku Modrića', Dinamu se smiješi pravo bogatstvo

Lovor Majer doveo Hrvatsku u vodstvo dvije minute nakon što je Danska izjednačila
Goran Stanzl/PIXSELL
23.09.2022.
u 10:13

Hrvatski nogometaš, 24-godišnjak, nova je zvijezda europske pozornice. Uskoro ga možemo očekivati u novom klubu nakon transfera karijere.

Lovro Majer definitivno je obilježio sinoćnji dvoboj Hrvatske i Danske, vratio se na svoj Maksimir i odlučio pitanje pobjednika u zadnjoj dionici utakmice.

Veznjaku Rennesa trebalo je samo dvije minute da bi se upisao u listu strijelaca, tijekom 77. minute zamijenio je Matea Kovačića, a u 79. minuti matirao je Schmeichela za 2:1. 

Nakon ove sjajne partije Majer će doći na metu mnogih europskih giganata, no mediji spominju da su Barcelona i Liverpool ozbiljno zagrizli za bivšeg bisera Dinama. Britanski Daily Express tvrdi da Jurgen Klopp želi angažirati Majera već tijekom siječnja, ali Rennes traži čak 60 milijuna eura. 

 

 

Express također piše da legendarni Xavi želi vidjeti Lovru u dresu Barcelone, a na kraju svega bi ruke mogao zadovoljno trljati – Dinamo. Naime, u ugovoru postoji klauzula da će hrvatski prvak zaraditi 20 posto od budućeg transfera, što znači da se maksimirskoj blagajni smiješi eventualna zarada od čak 12 milijuna eura! 

Majer je prodan za sličan iznos u Francusku, uskoro bi još toliko moglo sjesti na bankovni račun plavih. 

Standings provided by SofaScore

 

Komentara 3

DU
Deleted user
15:31 23.09.2022.

Dinamo dobije 20%, Majer 20% i Mamic 60%.

Avatar utunelu
utunelu
10:35 23.09.2022.

luka modric ako nisu primjetili nije statican ne igra samo u polovic prema golu ili 3/4 ,luka pokrica gotovo cijeli teren dok majer igra kao trequrtista ili engache..Majer nije kapacitet modrica ni u malome prstu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije