Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GORE' DRUŠTVENE MREŽE

Dužnost pri MORH-u: Hrvatska na Wikipediji ima novog čovjeka u ministarstvu - Joška Gvardiola

(SP)QATAR-AL RAYYAN-2022 WORLD CUP-GROUP F-CRO VS BEL
Pan Yulong/XINHUA
02.12.2022.
u 12:45

Reakcije hrvatskih, ali i stranih navijača na izvedbu Joška Gvardiola protiv Belgije prštale su internetom. Joško je čak bio i u trendingu na Twitteru i o njemu se napravilo na stotine 'memeova'

Nakon što su Hrvatska i Belgija u četvrtak odigrale 0:0, čime si je naša reprezentacija osigurala prolazak u osminu finala na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, gotovo svi svjetski mediji i ljubitelji nogometa su kao igrača utakmice izdvojili našeg stopera Joška Gvardiola.

Reakcije hrvatskih, ali i stranih navijača na izvedbu Joška Gvardiola protiv Belgije prštale su internetom. Joško je čak bio i u trendingu na Twitteru i o njemu se napravilo na stotine 'memeova', a dva zanimljiva trenutka, makar i brzo uklonjena, dobro su zabavila navijače na jednoj od najpopularnijih internetskih stranica za generalno informiranje, Wikipediji.

Onaj najistaknutiji dogodio se u naslovnoj rečenici koju možete vidjeti i na pretraživaču prije nego što uopće uđete u stranicu, a u toj rečenici pisalo je da je Joško Gvardiol "hrvatski ministar obrane koji trenutno (a vjerojatno i doživotno) obnaša svoju dužnost pri MORHu".

Foto: Wikipedia

Također, pred sam kraj susreta Belgije i Hrvatske, na stranici Wikipedije osvanuo je izmijenjen tekst o našem reprezentativcu. Objavljeno je, naime, da je Joško "godine 2022. okrunjen za belgijskog kralja i da ima sina po imenu Romelu".

Iako su ti dijelovi teksta vrlo brzo uklonjeni, screenshotovi, odnosno slike zaslona preplavile su društvene mreže.


 


 

Komentara 1

Avatar Darlboro2
Darlboro2
13:51 02.12.2022.

Ona fotografija gvardiola izbliza s maskom, podsjetilo me odmah na onaj film 300 🤣 kao spartanac, crna brada, maska..haha isti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije