Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bild ga ''opjevao''

Duvnjakove bombe od 115 km/h! (video)

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl
13.11.2009.
u 10:54

Domagoj Duvnjak po prvi je put odigrao svih šezdeset minuta bundesligaške utakmice. U domaćoj pobjedi njegova HSV-a nad Magdeburgom (35:27) zabio je sedam golova.

Reporter Bilda opjevao je igru Domagoja Duvnjaka. Mladom Đakovčaninu izmjerili su brzinu udarca kod jednog gola: 115 kilometara na sat!

- Kad se vine u zrak, čovjeku zastane dah. Njegove su bombe ljudskom oku jedva vidljive. Domagoj Duvnjak rukometaš je koji diže ljude na noge - stoji u tekstu Bildova novinara uz dodatak:

- Hrvat je vrijedan svakog centa njegove milijunske odštete!

Iako se to čini teško mogućim, 21-godišnjim je hrvatskim rukometnim reprezentativcem još očaraniji trener HSV-a Martin Schwalb:

- Posebno sam radostan igrom mog “malog - izjavio je trener o Duvnjaku:

- Dule je prava granata! Meni je senzacionalno za što je on sposoban obzirom na svoje za rukomet vrlo mlade godine. Protiv Magdeburga je preuzimao odgovornost uvijek u ispravnim trenucima.

Sam Duvnjak pokušava primiriti euforiju:

- Ne želim veličati svoje igre. Bila je to tek jedna od mnogih utakmica. Najviše me raduje što je moja snaga izdržala svih 60 minuta.

Ključne riječi

Komentara 1

M2
maestro-25
11:53 13.11.2009.

Bravo Domagoj! Iskoristi svoj talent i nedaj se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije