Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nijemci puni hvale

"Duvnjak zaustavio horror seriju"

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl
24.03.2010.
u 10:22

Svoju prvu bundesligašku pobjedu u sportskoj areni Campushalle upisala je HSV-ova rukometna momčad u utorak. Domaći je Flensburg "pao" 29-25.

Njemački je Bild izbrojao da su Hamburžani na gostujući uspjeh u Flensburgovoj dvorani čekali 2754 dana te zaključio da se naslov prvaka HSV-u ovime dodatno približio. Naime, klub čije boje uz Duvnjaka brane Blaženko Lacković i Igor Vori sada ima sedam bodova više od drugoplasiranog Kiela (47-40), ali i tri utakmice više. Kako bilo, ne ovise ni o kome drugome osim o sebi samima i svojim uspjesima.

"Najbolji igrač na parketu bio je HSV-ov Hrvat Domagoj Duvnjak. Top-talent star 21 godinu odigrao je izvrsno, sjajio je natprirodnom energijom i marširao je prema golu. Na kraju je postigao osam pogodaka. Pritom je Duvnjak kasno ušao u utakmicu. Na poziciji lijevog vanjskog igrača utakmicu je započeo Blaženko Lacković. Bivšem igraču Flensburga ništa nije uspijevalo, tri pomašaja, tri tehničke pogreške u igri - nakon 18 minuta trener Martin Schwalb ga je povukao iz igre i uveo Pascala Hensa. Niti on nije postigao gola, pa je utakmica do 48. minute (21-21) bila otvorena", piše Bild koji podsjeća da od 7.9.2002. godine HSV nikada nije slavio kod Flensburga.

Pritom su to pokušali učiniti osam puta.

"Za Duvnjaka je ovo bila prva utakmica u Campushalleu i odmah je odveo HSV do pobjede. Njegova su tri gola, za 23-21(51.), 24-21 (53.) i 25-22 (56.) utrla put do toliko željenog uspjeha na sjeveru", dodaje se u Bildovom tekstu čiji je nadnaslov "On je zaustavio horror-seriju".

- Moram ga posebno pohvaliti. Odigrao je zaista sjajnu utakmicu tijekom koje je cijelo vrijeme donosio ispravne odluke - kazao je trener HSV-a Martin Schwalb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije