Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Duvnjak vodio HSV do pobjede

Domagoj Duvnjak
Pixsell
24.03.2010.
u 08:35

Rukometaši HSV-a slavili su 29-25 pobjedu na teškom gostovanju kod Flensburga u dvoboju 25. kola njemačkog prvenstva, a Domagoj Duvnjak bio je s osam golova najbolji strijelac utakmice.

Igor Vori dao je također doprinos pobjedi hamburške momčadi s 4 gola, dok se Blaženko Lacković nije upisao u strijelce u dvoboju protiv svog bivšeg kluba.

Utakmica je bila izjednačena do 49. minute i rezultata 21-21, a tada se HSV uspio odlijepiti i utakmicu mirno privesti kraju. Važna je to bila pobjeda za HSV koji sada ima 47 bodova, sedam više od branitelja naslova Kiela, ali i čak tri utakmice više.

Rukometna Bundesliga, 25. kolo:

Flensburg - HSV 25-29

Rhein-Neckar Löwen - Dormagen 37-24

Redoslijed: 1. HSV 47 (+1), 2. Kiel 40 (-2), 3. Göppingen 37 (-1), 4. Flensburg 36 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije