Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje za pamćenje

Duvnjak svirao kontrabas, a Vranković dobio tortu za rođendan

Svjetsko prvenstvo u rukometu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.06.2019.
u 16:17

U jednom trenutku imao sam osjećaj kao da igramo u Splitu, Osijek, Varaždinu, Poreču ili Zagrebu. Domaći navijači nisu imali nikakve šanse na tribinama pored naših – zaključio je Stepančić

Rukometaši Hrvatske pohvalili su sjajnu atmosferu u dvorani u Zugu gdje su pobijedili Švicarsku (33:28) i tako potvrdili prvo mjesto u skupini.

No ono što su doživjeli u hrvatskom klubu Marjan Zug premašilo je sva očekivanja. Na stotine naših ljudi podrijetlom iz svih krajeva Hrvatske, ali i Hercegovine, dočekalo je kauboje pjesmom, večerom, kolačima.

>> Pogledajte kako su rukometaši proslavili pobjedu

Naši igrači prihvatili su pjesmu, Duvnjak je čak zasvirao i kontrabas. Kao sjajni pjevači pokazali su se Mandić i Musa, no ni drugi nisu zaostali. Kada su domaćini saznali da je Jakovu Vrankoviću rođendan, u roku od dva sata ispekli su slavljeničku tortu.

– Da se mene pita, sve ove divne ljude nagradio bih odlaskom na Europsko prvenstvu u Graz. Ne znam ima li ijedna rukometna reprezentacija na svijetu ovakve navijače, a tu mislim isključivo na naše gostujuće utakmice. Ovo slavlje je bilo kao da smo opet osvojili svjetsko ili olimpijsko zlato – rekao je Lino Červar.

Luka Stepančić, desni vanjski hrvatske reprezentacije istaknuo je:

– U jednom trenutku imao sam osjećaj kao da igramo u Splitu, Osijek, Varaždinu, Poreču ili Zagrebu. Domaći navijači nisu imali nikakve šanse na tribinama pored naših – zaključio je Stepančić.

Nešto slično očekuje se u nedjelju u Poreču gdje ćemo odigrati posljednju ovosezonsku reprezentativnu utakmicu.

- Ova igra je najbolji poziv da dvorana Žatika protiv Belgije bude dupkom puna - rekao je Lino Červar.

Komentara 1

MA
Marjanzug73
20:03 14.06.2019.

Prvi prilog sam kritizirao, vjerujem opravdano. Ovaj želim pohvaliti i zahvaliti da ste napisali da se to dešavalo u našem klupskom prostoru. Lijepi pozdrav iz HKSD Marjan Zug. p. s. dođite nam opet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije