Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVIJALNA UTAKMICA

Duvnjak predstavljen kao novi Balić

'31.07.2012., London - Ljetne Olimpijske igre London 2012, rukometna utakmica Hrvatska - Madjarska. Domagoj Duvnjak. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/Pixsell
02.02.2013.
u 22:29

Uoči utakmice u Leipzigu dobio je za brončanu medalju na SP-u na poklon bocu šampanjca, a njemački komentator predstaviio ga je kao novog Balića

Samo nakon tjedan dana od utakmice sa Slovenijom za broncu na SP-u, Domagoj Duvnjak u subotu navečer je u Leipzigu igrao za All stars momčad njemačke lige protiv reprezentacije Njemačke (35:37). Igrao je prvih deset minuta, bez pogotka. Uoči utakmice dobio je za brončanu medalju na SP-u na poklon bocu šampanjca, a njemački komentator predstavio ga je kao novog Balića. U revijalnoj utakmici ozlijedio se jedan od sudaca pa se jedno vrijeme igralo samo s jednim dijeliteljem pravde. Uskočio je drugi, koji kako je rekao, uvijek u automobilu ima sudačku opremu.

Ivano Balić postigao je tri pogotka iz šest pokušaja za Atletico koji je u španjolskom prvenstvu izgubio u gostima kod Logronesa (30:31). Podravka Vegeta je u prvoj utakmici osmine finmala Kupa Kupova pobijedila mađarski Vaci sa 23:15, dok je u Ligi prvakinja Gyor bio bolji od Budućnosti (Ježić 1) sa 27:17.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije