Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HSV-A

Duvnjak nam je kiks koji nam se više ne smije dogoditi

Domagoj Duvnjak
NPH/Pixsell
30.12.2013.
u 15:31

- Istina je da ovog ljeta u Domagoju Duvnjaku gubimo apsolutno uzornog profesionalca te odličnog rukometaša kojem je nemoguće pronaći zamjenu - rekao je Schwalb.

Domagoj Duvnjak na ljeto će dres HSV-a zamijeniti onim Kiela, a njegov sadašnji trener Martin Schwalb ističe kako je klub morao učiniti puno više kako bi zadržao u Hamburgu.

- Istina je da ovog ljeta u Domagoju Duvnjaku gubimo apsolutno uzornog profesionalca te odličnog rukometaša kojem je nemoguće pronaći zamjenu - rekao je Schwalb te dodao:

- Mogu samo reći kako smo već počeli poduzimati mjere da nam se takav kiks ne dogodi nikad više.

Duvnjak je u HSV-u od 2009. godine, a u prošloj sezoni odveo je klub do europskog naslova. Na ljeto će preseliti 60-ak kilometara sjevernije.

>> Duvnjak: Nadam se da mogu biti vođa kakav je meni bio Ivano

Ključne riječi

Komentara 1

GA
Gambit
15:43 30.12.2013.

Duvnjak je talent. Nadam se da imamo takvog igrača među juniorima, tako da on može učiti od Duvnjaka -- kao što je DD učio od Balića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije