Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji igrač svijeta

Duvnjak: Nadam se da mogu biti vođa kakav je meni bio Ivano

Domagoj Duvnjak
Daniel Kasap/Pixsell
03.12.2013.
u 15:46

- Ivano je bio i ostalo moj idol. Pomogao mi je terenu i izvan njega. Stalno se čujemo. Nadam se da mogu mlađima biti takav vođa i idol kakav je Ivano bio među nama - rekao je Duvnjak.

Naslov najboljeg igrača za svijetu proslavit ću novim treningom, kaže Domagoj Duvnjak koji je nedavno u anketi 11 rukometnih novinara te čak 144.851 navijača izabran za prvog rukometaša svijeta. Hrvatski je reprezentativac tom prigodom progovorio o svojoj karijeri.

- Hvala suigračima i reprezentaciji bez kojih ne bih ništa napravio - kaže Duvnjak koji tvrdi da su za uspjeh ipak najzaslužniji djevojka i obitelj.

Nakon pet godina u Hamburgu odlazi i Kiel.

- Bila je teška odluka. Htio sam ostati u Njemačkoj i dvoumio sam se između HSV-a i Kiela. Na kraju je ispao Kiel. Dao sam sve od sebe za HSV u ovih pet godina. Nadam se da će me navijači u Hamburgu dočekati pljeskom kada budem došao kao protivnik - rekao je Duvnjak za Balkan Handball.

Hrvatska je reprezentacija prije 10 godina osvojila posljednje zlato. Stalno je pri vrhu, ali nikako da zakorači na najveće postolje.

- Drago mi je da imamo vrhunski kontinuitet, ali nam u polufinalu uvijek nešto nedostaje. Ne mogu naći pravi odgovor u čemu je problem. Nadam se da u Danskoj možemo korak dalje.

Duvnjak je kao mlad igrač govorio da mu je Ivano Balić uzor. Danas je on idol klincima koji dolaze.

- Priznajem, nisam još uvijek svjestan toga. Ivano je bio i ostalo moj idol. Pomogao mi je terenu i izvan njega. Stalno se čujemo. Nadam se da mogu mlađima biti takav vođa i idol kakav je Ivano bio među nama.

>> Duvnjak je najbolji rukometaš svijeta u 2013. godini

Ključne riječi

Komentara 1

PR
profith
12:24 09.12.2013.

Kladite se?U minusu ste?FREE jos mjesec dana...Provjeren sistem.Dokazi,a ne obećanja...Provjerite pratite i zaradite. google profith1x2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije