Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji hrvatski rukometaš

Duvnjak: Meni je logično pristati na manje plaće

28.03.2020.
u 08:06

– Dane provodim kao i svi ostali. Dobio sam plan za treniranje. Slušam upute stručnjaka, napokon sam se odmorio, ali ovakva je situacija za sportaša jako čudna – govori Duvnjak

Najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak dane bez rukometa provodi u svom stanu u Kielu.

– Dane provodim kao i svi ostali. Dobio sam plan za treniranje. Slušam upute stručnjaka, napokon sam se odmorio, ali ovakva je situacija za sportaša jako čudna – govori Duvnjak.

Što će biti s plaćama, hoće li ih njegov Kiel smanjivati?

– Mi u klubu čekamo. Ideja je da se nastavi prvenstvo, ali ja čisto sumnjam u to. Imamo sastanak s upravom i sigurno ćemo se morati odreći dijela plaće, postotak ne znam, ali naravno da treba pomoći klubu. Klub živi od navijača, vidjet ćemo u subotu što će nam reći. Bit ćemo pametniji nakon sastanka – rekao je Duvnjak za rukometnu stranicu Balkanhandball.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
analnispeleoloziivankovićšolad
11:17 28.03.2020.

ma hajde.i ti si mamićev plaćenik.očekujemo promptnu reakciju karla ledinskog koji će nam objasniti da je duvnjak stvorio ovako moćan klub za koji igra a ne uprava koja ga je dovela i plaća........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije