Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trofej Dinamo Slavonski Brod

Dupla kruna u Slavonskom Brodu, natjecanje odlazi na 'godišnji odmor'

mali nogomet
Foto: Vecernji.hr
1/2
07.07.2019.
u 13:25

Jučerašnji finalni dan nije spriječila niti kiša koja je smočila plavu podlogu, domaći Bad Blue Boysi, ujedno i organizatori turnira, zajedničkim snagama očistili su teren te je brojna publika mogla uživati u odličnom malom nogometu posljednjeg dana

U subotu je završen prvi Trofej Dinamo Slavonski Brod i šesti turnir u sklopu ovogodišnjeg natjecanja. Premijerni TD SB “privatizirala” je ekipa Peugeot Autoexpert GOMBR koja je osvojila turnire u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji te je najavila dolazak na posljednji turnir regularnog dijela koji će se od 30. kolovoza do 2. rujna odigrati u Dugavama i pokušati izboriti Šalatu u obje kategorije.

Peugeot Autoexpert u finalu seniorskog turnira svladala je ekipu Sportsko udruženje Drinić iz Bosne i Hercegovine, tek nakon boljeg izvođenja šesteraca, nakon što je regularni dio završio 1:1. Treće mjesto osvojila je ekipa AP Barišić koja je svladala juniore MNK Broda 035.

Jučerašnji finalni dan nije spriječila niti kiša koja je smočila plavu podlogu, domaći Bad Blue Boysi, ujedno i organizatori turnira, zajedničkim snagama očistili su teren te je brojna publika mogla uživati u odličnom malom nogometu posljednjeg dana turnira koji je opravdao očekivanja i potvrdio da je dolazak Trofeja Dinamo u Slavonski Brod bio pun pogodak.

Poredak seniora za Šalatu (šest najboljih plasirat će se na završnicu)

Dječji Nogomet 30 
Poliklinika Ribnjak AŠ Klindić 26 
Meteora Futsal 25 
Domorad 23 
Playbox Mr. Jack 23 
Cvjetno Poliklinika Milojević 19 
Koestlin 14 
HNŠK Moslavina 13
Peugueot Autoexpert Gombr 13
FPZG Futsal 12
Sportsko udruženje Drinić 10
AP Barišić 8
Cvjetno Pinkdroids 8 
Siscia 8 
Olujni Bljesak 8 
CB Li-La 8 
MNK Brod 035 6
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije