Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUIGRAČ HVALI

Dunn: Kalinić će biti još bolji

Nikola Kalinić
AFP
03.02.2010.
u 12:27

Veznjak Blackburn Roversa David Dunn pun je riječi hvale za Nikolu Kalinića, 22-godišnjeg hrvatskog napadača svoje momčadi u čije kvalitete ne sumnja.

"Kalinić se sporo počeo privikavati na život u istočnom dijelu Lancashirea što je neke navelo da ga otpišu i prozovu 'promašajem od šest milijuna funti', no posljednji tjedni pokazali su svima koji su sumnjali da su bili u krivu. Dunn inzistira na tomu da je njegov potencijal oduvijek bio uočljiv", piše Lancashire Telegraph, te u nastavku dodaje da je "pobjedničkim pogotkom Wiganu i svojim posljednjim izvedbama Kalinić pokazao velik zalog za budućnost".

- Lijepo je bilo vidjeti Niku da postiže ligaški prvijenac. U utakmicama kupa je bio "vruć", a čim je stigao u klub, bio sam siguran da vrijedi plaćenog novca - kaže Dunn.

- Znao sam govoriti da će se dokazati kroz dva mjeseca i drago mi je da se to pokazuje točnime. Nadam se da samo da može tako nastaviti, zapravo uvjeren sam da može. On je još mlad, a takvima treba neko vrijeme prilagodbe prije no što ih se "baci" na teren. Njemu je vrijeme dano, a dok su mnogi u pitanje stavljali njegovu vrijednost, mi smo znali koliko je talentiran i da će se uspješno uklopiti.

- Vidi se da mu samopouzdanje raste, a uz pomoć navijača rast će i dalje čime će on postajati sve bolji i bolji - zaključio je Dunn.

Kroz svojih prvih 13 premierligaških utakmica za Roverse Kalinić nije postigao pogodak, da bi i taj post prekinuo u pobjedi 2-1 protiv Wigana 27. siječnja u utakmici 23. kola Premiershipa.

Daleko je konkretniji u kup susretima. U FA Cupu postigao je jedini pogodak svoje momčadi u 3-1 porazu od Aston Ville, dok je u Carling Cupu postigao dva pogotka Aston Villi, jedan Chelseaju i jedan Peterboroughu. Nastupio je u ukupno šest utakmica Carling Cupa.

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:04 04.02.2010.

Ivica Olic je izjavio u Njemackoj da te izjave sto su izasle u vecernjem nisu dosle iz njegovih usta taj clanak je pisao IGOR FLAK i sa svojim pisanjem opet nije napravio nista dobra ni sebi ni Olicu kojeg suu oprali nakon toga u Klubu treba udariti peticiju protiv takvih nesportskih novinarcica i rijesit ih se jednom zauvijek Pohvali Pokudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije