Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica

Dunatov: Iza Krešine smrti ostala praznina

'25.05.2010., Zadar - Obljetnica smrti kosarkaskog velikana Kresimira Cosica. Gradski vjecnik Radovan Dunatov polozio je cvijece na spomenik Kresimiru Cosicu ispred dvorane koja nosi njegovo ime. Phot
'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
25.05.2010.
u 17:06

U povodu 15. godišnjice smrti Krešimira Ćosića izaslanstvo Udruge Krešimir Ćosić položilo je vijenac i zapalilo svijeću pod spomenik ispred dvorane u Zadru koja nosi njegovo ime.

U povodu 15. godišnjice smrti velikana zadarske, hrvatske i svjetske košarke Krešimira Ćosića izaslanstvo Udruge Krešimir Ćosić u kojem su bili njegov predsjednik Radovan Dunatov i Marinko Sobin položilo je vijenac i zapalilo svijeću pod Krešin spomenik ispred dvorane u Zadru koja nosi njegovo ime. Dunatov je kazao da je iza Krešine smrti ostala velika praznina, ali i trag u košarci i u životu. Dodao je kako KK Zadar nije na razini na koju ga je doveo taj njegov prerano preminuli velikan, ali da vjeruje kako će se uskoro podignuti i postizati bolje rezultate.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kakma
17:27 25.05.2010.

Rodjen u Zagrebu a kosarku naucio igrat u svom Zadru i zato mu puno hvala.Pocivao u miru Bozijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije