Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE REPREZENTACIJE

Duje Čop: Kvalitetni smo i na Euru se ne trebamo nikoga bojati

Reprezentacija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/24
20.05.2016.
u 14:45

– Svi se dobro poznajemo, u dobrim smo odnosima i mislim da nema nikakvih problema. Utakmice na EP-u sigurno će biti teške, sve su to kvalitetne momčadi, ali imamo svoju šansu i želim da doguramo što dalje – najavio je vratar Lovre Kalinić

Nakon što je izbornik Ante Čačić u ponedjeljak objavio popis kandidata za pripreme za Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj, vatreni su danas počeli okupljanje u Zagrebu, gdje će boraviti do nedjelje, kada odlaze na prvi dio priprema u Sv. Martin na Muri.

Igrači se okupljaju u hotelu As, a u 18 sati će odraditi prvi trening na stadionu u Maksimir. U subotu slijede još dva treninga u Maksimiru, a od 22. do 26. svibnja slijedi prvi dio priprema u Sv. Martinu na Muri.

Uz igrače pridošle u Zagreb, hrvatskoj će se reprezentaciji u nedjelju 22. svibnja priključiti još Duje Ćaleta-Car, dan poslije Vedran Ćorluka, dok 29. svibnja stižu Ivan Rakitić, Mario Mandžukić i Darijo Srna. Drugog lipnja među vatrene će doći i dvojac finalista Lige prvaka Real Madrida, Luka Modrić i Mateo Kovačić.

– Svi se dobro poznajemo, u dobrim smo odnosima i mislim da nema nikakvih problema. Utakmice na EP-u sigurno će biti teške, sve su to kvalitetne momčadi, ali imamo svoju šansu i želim da doguramo što dalje – najavio je vratar Lovre Kalinić.

Reprezentacija će u Sv. Martinu na Muri boraviti do 27. svibnja, kada će u Koprivnici u pripremnom ogledu dočekati Moldaviju. Od 29. svibnja pripremat će se u Rovinju, da bi 4. lipnja na riječkoj Rujevici odmjerila snage sa San Marinom.

– Drago mi je što sam dio reprezentacije, među najboljim nogometašima koje Hrvatska ima, i nadam se da ćemo svi uživati u pripremama. Jako sam zadovoljan sezonom u Španjolskom i jedva čekam da počne nadmetanje za pozicije. Imamo kvalitetu za EP i, budemo li svi spremni, ne trebamo se bojati nikoga – kaže Duje Čop.

Odlazak u francusku bazu vatrenih, Deauville, na rasporedu je 7. lipnja. Na Europskom će prvenstvu Hrvatska nastupiti u Skupini D, gdje je očekuju susreti s Turskom u Parizu (12. lipnja), Češkom u Saint Etienneu (17. lipnja) te Španjolskom u Bordeauxu (21. lipnja).

Komentara 7

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
16:03 20.05.2016.

Ajde ne lupetaj Bambi,Dudu se oprostio od repke još prije dvije godine i to je gotova priča.Ne znam što vam više nije jasno po tome pitanju? Druga stvar je to što je on i danas kvalitetan igrač i ima mjesta u reprezentaciji ali ako neće igrati ne mora.Nikoga ne treba moliti,jer koga nema bez njega se može i mora.

SE
sestrićna
15:47 20.05.2016.

pogotovo je on kvalitetan.)

MA
mađar
19:08 20.05.2016.

Kaj on misli ici u Francusku na godišnji odmor. To da, ali s repkom ni u snu. Izgleda da se dečec najel gljiva ludara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije