Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupljanje Bilić boysa

Dudu: Nema opuštanja, ovo je početak priprema za EP!

'11.10.2011., stadion Kantrida, Rijeka - Kvalifikacije za EP u nogometu 2012., skupina F, Hrvatska - Latvija. Eduardo da Silva. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
25.02.2012.
u 20:41

- Zaželio sam se obitelji, jedva sam čekao da vidim djecu i suprugu – rekao nam je Eduardo, dok su u pozadini odzvanjali dječji glasovi, pjevajući tati rođendansku pjesmicu za 29. rođendan.

U nedjelju nakon 18 sati naši se igrači u Zagrebu okupljaju za prijateljsku utakmicu sa Švedskom (srijeda, Maksimir, 20.30 sati). To je praktički i početak priprema za EP, izbornik Slaven Bilić pozvao je za tu priliku 20 nogometaša (od kojih su trojica vratari), naša će se momčad kompletirati u ponedjeljak i pripremat će se u Čatežu. Eduardo da Silva u subotu je u krugu obitelji proslavio 29. rođendan. Doputovao je u Zagreb u četvrtak navečer, nakon što je od 10. siječnja bio sa Šahtarom u Turskoj i Španjolskoj na dugotrajnim pripremama...

Švedska pravi test

- Zaželio sam se obitelji, jedva sam čekao da vidim djecu i suprugu – rekao nam je Eduardo, dok su u pozadini odzvanjali dječji glasovi, pjevajući tati rođendansku pjesmicu...

- Klinci su se probudili i čestitaju mi rođendan! Presretan sam, napokon sam sa svojim najdražima – govorio je Dudu, dodavši potom i nekoliko riječi o dolazećoj utakmici sa Švedskom:

– Iako je riječ o prijateljskoj utakmici, bit će to prava provjera za nas. Ovo je praktički početak priprema za EP i siguran sam da ćemo morati dati sve od sebe želimo li postići dobar rezultat. Švedska je jaka, plasman na EP izborila je kao najbolja druga reprezentacija u svim skupinama, a to dovoljno govori o njezinoj snazi. A spoznaja da u Zagreb dolazi u najjačem sastavu dovoljno govori da i Šveđani maksimalno ozbiljno shvaćaju tu utakmicu. Bit će to pravi test i za nas i za njih – rekao je Eduardo da Silva.

Osmorica u ponedjeljak

U nedjelju bi se u zagrebačkom hotelu Sheraton trebali pojaviti Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco), Ivan Kelava, Domagoj Vida, Josip Šimunić, Šime Vrsaljko (svi Dinamo), Darijo Srna, Eduardo da Silva (obojica Šahtar), Vedran Ćorluka (Bayer), Tomislav Dujmović (Zaragoza), Mario Mandžukić (Wolfsburg) i Nikica Jelavić (Everton), koji je ozdravio, javio se izborniku Slavenu Biliću i potvrdio da dolazi na reprezentativno okupljanje.

U ponedjeljak bi izravno u Čatež trebali doći Gordon Schildenfeld (Eintracht), Ognjen Vukojević (Dinamo, Kijev), Ivica Olić, Danijel Pranjić (obojica Bayern), Ivan Rakitić (Sevilla), Niko Kranjčar i Luka Modrić (obojica Tottenham) i Ivan Perišić (Borussia, Dortmund).

Komentara 5

OB
-obrisani-
20:50 25.02.2012.

Dudu: Nema opuštanja, ovo je početak priprema za EP i kao rođeni braziljero imam osječaje kao da ču istrčati u carioca žutom umjesto u balkansko šarenom dresu !

OB
-obrisani-
21:12 25.02.2012.

Ne vidim iz kojeg je razloga Bilic pozvao Pranjica( do sad bi o njemu trebao sve znati) a nisam siguran ni za Vrsaljka

DU
Deleted user
21:14 25.02.2012.

Napadaci su najveci problem na euru. Klasnic ne zabija. Mandzukic ne zabija. Jelavic ne zabija. Eduardo zabija na prijateljske tekme. Kalinic ne zabija. Olic ne zabija i Petric zabija vrlo rijetko. Sada ce neki reci da nije lako zabiti ako ne igras. A ja onda se pitam zasto ne igraju? Zato sto nisu dovoljno kvalitetni ili nisu u formi. Vidjet cemo da li to ima veze protiv Svedske. Njihovi napadaci zabijaju redovno. Najbolji njihov igrac je 19 godisnji Guidetti koji je zabio 18 golova u 16 tekmi u Feyenoordu!!! Iza njega je Ibrahimovic redovni asistent i golgeter. Jos i imaju Toivonena koji zabija redovno u Nizozemsku i Elmandera koji takoder zabija u Galatasaraju. Ima jos vremena za EP ali zabrinjavajuce je jako losa kolektiva forma hrvatske napadace. Tko da zabije protiv Svedske? Modric ili Schildenfeld?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije