Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostaje u arsenalu

"Dudu je kult, Liverpool nema šanse!"

Eduardo da Silva
AFP
18.11.2009.
u 11:03

Liverpool je katastrofalno startao u sezoni, Rafa Benitez prijeti odlaskom, a sedam poraza ne znači ništa drugo nego da su se ove sezone oprostili od naslova. Međutim, imaju jednu šansu - dovesti Dudua.

Benitez je prstom upro u smjeru Emiratesa, no ponuda od 10 milijuna funti ipak nije u rangu onih koje Mamić zove "nemoralnim".

Da Silva je nevjerojatan napadač i razumljivo je da bi riješio Rafine probleme, no Arsene Wenger koristit će hrvatskog reprezentativca zbog ozljede Robina van Persieja i Liverpoolov menadžer morat će pronaći drugo rješenje, piše Michelle Alves iz Bleacher Reporta.

- Moramo kupovati što jeftinije i prodati naše igrače što skuplje - najavio je Benitez. Klub je u dugovima oko 250 milijuna funti i vjerojatno će prodati Fernanda Torresa.

Prvi dan siječnja, kada počinje prijelazni rok, sve je bliži, a lista želja je poduža. Iskaču imena Carltona Colea iz West Hama, Romana Pavlyuchenka iz Tottenhama i - Dudua.

Goal.com piše kako je nevjerojatan razvoj situacije da "hrvatski as" završi na Anfieldu. Ako Torres, Steven Gerrard i Alberto Aquilani budu u formi, pitanje je hoće li Dudu pristati zamijeniti klupu u sjevernom Londonu za onu na Merseysideu.

Navijači također smatraju kako Duduu sjajno stoji dres topnika.

- Eduardo je u Arsenalu kultni igrač i tih 10 milijuna ništa ne znači. Liverpool će morati pronaći neko drugo rješenje, neka traže nekog drugog, jer Dudu je u top-napadačima u Europi i treba nam - smatra navijač Arsenala Robin Rahul.

Na službenim stranicama Arsenala čak 92 posto navijača dalo je podršku Eduardu i odgovorilo potvrdno na pitanje "Hoće li Dudu najbolje zamijeniti Robina van Persieja".

Komentara 2

RU
Rugovit
14:01 18.11.2009.

Valjda Benitez treba nekog tko zna dobro past u šesaestercu, ha, ha, ha.

AR
armando;)
15:48 18.11.2009.

Rugovit nije šesaestercu nego šesnajtstercu...a dudu je najbolji napadač na svijetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije