Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELIDBA

Drugu utakmicu Hrvatske nećete moći gledati na Novoj TV! Evo gdje će biti prijenos

12.11.2019.
u 13:44

Vatreni će u prijateljskoj utakmici u Puli dočekati reprezentaciju Gruzije. Bit će to dobra prilika za Zlatka Dalića da isproba neka nova rješenja u igri i pruži priliku igračima koji su manje igrali u kvalifikacijama. Prijenos utakmice gledajte na kanalu Doma TV od 18 sati.

Vatreni će u subotu odigrati ključnu utakmicu ovih kvalifikacija na Rujevici protiv Slovačke. U slučaju boda ili pobjede izabranici Zlatka Dalića sigurno će na Europsko prvenstvo iduće godine.

Cijela Hrvatska bodrit će našu reprezentaciju, 8200 gledatelja na stadionu, a ostatak pred televizijskim prijamnicima u svojim domovima, kafićima...

Oni koji neće prisustvovati utakmici uživo, moći će je gledati na programu Nove TV u 20.45 sati, a uvodna emisija počinje u 20.15 sati.

Tri dana kasnije, 19.studenoga, Vatreni će u prijateljskoj utakmici u Puli dočekati reprezentaciju Gruzije. Bit će to dobra prilika za Zlatka Dalića da isproba neka nova rješenja u igri i pruži priliku igračima koji su manje igrali u kvalifikacijama. Prijenos te utakmice gledajte na kanalu Doma TV od 18 sati 

Podsjetimo, vatreni drže prvo mjesto u skupini E s 14 bodova, dva više od Mađarske i četiri više od Slovačke koja ima utakmicu manje.

>>> Pogledajte konferenciju za novinare Zlatka Dalića



 

Komentara 10

AN
AnteizmalogZGa
17:47 12.11.2019.

dr. Evil:@....sani1:@..... Na ovim portalima...dokazani mrzitelji svega što ima predznak Hrvatsko!!!!!! A ako nisu onda su teški provokatori...i trebalo bi ih izbrisati!!!!! Ali neka ima šaka jada koja non stp pljuje po hrvatskoj na ovim komentarima ....Jedino me tješi ....(pokušavamam nešto kontra njima suvislo reći, ali ne pomaže) da je to cca. 200 do 300 manijaka koji na ovaj način liječe svoje frustracije ....ili ...komplekse kratkog...malog....!!!!!!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
17:33 12.11.2019.

Doma TV ?...Dobro, barem nije RTL kockica

Avatar opara1
opara1
15:17 12.11.2019.

2 - 1 za naše , pa neka krene dalje <<<

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije