Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski veslački savez
Povratak na članak

Drugi put u karijeri! Braća Sinković izabrana za posadu godine

Presretni smo zbog nagrade jer je ovo velika potvrda koliko vrijedimo u svijetu. Možda je najveća potvrda za to što smo prešli u novu disciplinu te smo i tu smo uspjeli obraniti svjetsku titulu - rekao je Valent Sinković

Komentari 3

KA
kajinx
10:25 23.11.2019.

Čestitke obitelji Sinković!

VL
EJ
Eja
19:26 23.11.2019.

Da su nogometaši vrijedili bi bar po 100 milijuna eura! Ovako je to "samo" sport, onaj pravi iskonski olimpijski sport! Svaka čast!

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:36 23.11.2019.

Sad su braća već pretjerala s prvim mjestima pa FISI po uzoru IAAF jedino preostaje da maknu njihove discipline iz svog programa poput Sandre iz dijamantne lige

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.