Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Druga pobjeda Tampa Bayja u finalu

NHL: Stanley Cup Final-Tampa Bay Lightning at Dallas Stars
Foto: Perry Nelson/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
24.09.2020.
u 11:14

Odluka o pobjedniku pala je u prve dvije trećine nakon kojih je momčad s Floride imala prednost od 5-1.

Hokejaši Tampa Bay Lightninga svladali su Dallas Starse sa 5-2 (2-1, 3-0, 0-1) u trećoj utakmici finala NHL doigravanja za Stanley Cup odigranoj u noći sa srijede na četvrtak u Edmontonu te poveli sa 2-1 u seriji na četiri pobjede.

Odluka o pobjedniku pala je u prve dvije trećine nakon kojih je momčad s Floride imala prednost od 5-1. Nikita Kučerov je u 6. minuti doveo Tampa Bay u vodstvo, a samo 85 sekundi poslije kapetan Steven Stamkos je udvostručio prednost svoje momčadi, za koju je prvi put nastupio od veljače ove godine.

NHL: Stanley Cup Final-Tampa Bay Lightning at Dallas Stars Sep 23, 2020; Edmonton, Alberta, CAN; The referees separate the Tampa Bay Lightning and Dallas Stars teams during the third period in game three of the 2020 Stanley Cup Final at Rogers Place. Mandatory Credit: Perry Nelson-USA TODAY Sports Perry Nelson
Foto: Perry Nelson/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Jason Dickinson je u 12. minuti smanjio zaostatak Dallasa, kad su Starsi bili s igračem manje na ledu.

No, u drugoj trećini je Tampa Bay stvorio odlučujuću prednost. Victor Hedman je u 21. minuti iskoristio igrača više, a u 33. minuti je Brayden Point postigao četvrti pogodak za 'munje'. Na 5-1 je u 39. minuti povisio Ondrej Palat, a konačnih 5-2 postavio je Miro Heiskanen u 47. minuti.

Četvrta utakmica je na rasporedu za dva dana, u noći s petka na subotu (2 sata). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije