Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEKCIJA DRUGIMA

Dream Team se pošteno namučio protiv Litve: dobili sa samo +5!

LeBron James
AFP
04.08.2012.
u 20:34

Litavci su četiri puta bili u vodstvu, no nakon ''pete brzine'' LeBrona i društva u završnici nije im bilo spasa

Američka košarkaška reprezentacija naletjela je na prvi tvrđi \'\'zalogaj\'\' na olimpijskom turniru. U četvrtom kolu skupine A \'\'Dream team\'\' pobijedio je Litvu sa samo pet razlike (99:94).

Nakon rekordnih +83 protiv Nigerije uslijedilo im je pravo mučenje protiv Litavaca u kojemu se pobjednik nije znao sve do posljednje četvrtine. Amerikanci su prvo dionicu dobili sa 33:25, na poluvremenu je bilo 55:51, a nakon treće četvrtine vodili su 78:72. U tom periodu, dva puta je Litva imala vodstvo, sa 2:0 te 56:55. Vodili su i u posljednjoj četvrtini, sa 82:80 i 82:82 pet minuta prije kraja, no tada su James i Anthony uložili malo više truda i mirno utakmicu priveli kraju, a obojica su ubacili po 20 koševa. Durant je dodao 16, a Williams 12.

Litavce je predvodio kapetan Kleiza sa 25 koševa i pet skokova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije