Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica UO HKS-a

Dražen Anzulović otišao, hrvatska reprezentacija dobila novog izbornika

Hrvatska košarkaška reprezentacija
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
02.05.2019.
u 14:54

Posljednji radni dan u Cedevitinu uredu Mršić je imao u utorak, a već u petak će imati inauguracijsku presicu kao čovjek koji stvara novu reprezentaciju koja će, bez NBA igrača, biti kadra izboriti nastup na Eurobasketu 2021

Danas je održana sjednica Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza na kojoj je stigla promjena na kormilu seniorske muške reprezentacije.

Po prijedlogu Stručnog savjeta razriješen je dosadašnji izbornik Dražen Anzulović (52), a njega će naslijediti Veljko Mršić (48), dojučerašnji sportski direktor Cedevite.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Posljednji radni dan u Cedevitinu uredu Mršić je imao u utorak, a već u petak će imati inauguracijsku presicu kao čovjek koji stvara novu reprezentaciju koja će, bez NBA igrača, biti kadra izboriti nastup na Eurobasketu 2021.

U Cedeviti su tako ostali bez sportskog direktora baš u vrijeme kada se treba slagati momčad za sljedeću sezonu pa će dobar dio tog posla preuzeti prvi trener Slaven Rimac kojeg, kako neslužbeno saznajemo, vuče želja da u klub vrati Roka Ukića i Marka Tomasa, a na Velesajmu su zainteresirani i za igrače poput BiH reprezentativca Miralema Halilovića (Orleans) i Srbina s hrvatskom putovnicom Marka Ljubičića (Cibona).

Komentara 6

KA
kariola
10:49 03.05.2019.

Sjasi Kurta da uzjase Murta. Veće neznalice i pokvarenjaci od te dvojice, u životu nisam vidio.Adio košarka, adio Hrvatski sport. A to guranje mladih igrača od oceva bivsih košarkaša, kao Marko Petrović, Arapovic, Prkacin jednostavno velika 0. Zato što jer ih se diže u nebesa i gura u igru. Pogreška, igrač mora osjetiti svu gorčinu i nepravdu profil sporta.

KR
kruti6
16:02 02.05.2019.

jugo-mrcina iz kuće cveća ne miče svoju guzicu, valjda bude još koja regionska reklamica s drugovima, da ne bankrotira kao ivanišević. .

Avatar rubinet
rubinet
12:50 02.05.2019.

Žalosno. Ovi iz HKS ne znaju tko im glavu nosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije