Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turci putovali u Englesku

Drama u zraku: Zrakoplov s igračima Fenerbahčea morao prisilno sletjeti u Mađarskoj

Fenerbahče
Foto: Screenshot
1/2
19.10.2016.
u 15:00

Na putu prema Engleskoj doživjeli su pravu dramu, morali su prisilno sletjeti u Mađarsku, u Budimpeštu.

Nogometaši turskog Fenerbahčea otputovali su prema Manchesteru, gdje ih sutra očekuje dvoboj Europske lige protiv crvenih vragova. Na putu prema Engleskoj doživjeli su pravu dramu, morali su prisilno sletjeti u Mađarsku, u Budimpeštu.

Naime, u letu je napuklo vjetrobransko staklo njihova privatnog zrakoplova, i to nakon sudara s pticom, pa su piloti odlučili spustiti zrakoplov.  Turski mediji javljaju da su nogometaši u početku bili u strahu jer nisu znali što se točno dogodilo i koliko je oštećenje na zrakoplovu ozbiljno.

Na kraju su sretno sletjeli u Budimpeštu, a nakon sat i pol došao im je zamjenski zrakoplov i uspješno su otputovali do svoje destinacije.

Dvoboj Manchester Uniteda i Fenerbahčea u sklopu trećeg kola Europske lige na rasporedu je u četvrtak u 21. svibnja. Turska momčad vodeća je u skupini s četiri boda, Feyenoord i United imaju po tri, a ukrajinska Zorja ima jedan bod.

>>Ronaldo se pohvalio novom jurilicom, sada mu se smije cijeli svijet. Evo zbog čega!

 

Komentara 1

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:54 19.10.2016.

Haha stigli muslimani u Madjarsku avionom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije