Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE GUSTO
Povratak na članak

Drama u Varaždinu: Osijek gubio 2:0 pa preokrenuo u pobjedu za vrh HNL-a

Osijek je ovom pobjedom izbio na vrh ljestvice sa 51 bodom tri više uz dvije utakmice više od drugog Dinama, dok je Varaždin ostao sedmi sa 22 boda.

Komentari 6

DJ
djmoslav
23:36 26.02.2021.

Sramota kakvi suvi nam sude prvu ligu i mene interesira do kada ce suci svirati penale za Rijeku i Osijek i krojiti tablicu HNS lige i po cijem to naredjenju rade pa boga mu nije svaki kontakt prekrsaj bio samam sudac i sada me je sram ovo gledati ovoje ocigledno navijanje za neke kluboveavesam rekao za koje.

VL
DH
dalibor.hren
06:45 27.02.2021.

Sad, kad više nema smisla suditi penale za Hajduk, kako bi skinuli Dinamo, poguranac ima Osijek. No, neće proći!!!

VL
KA
kanđija
21:08 26.02.2021.

Pobjeda Osijeka na silu. Sudac od frizure nije vidio sve one prekršaje igrača Osijeka u napadu, prigovore, bacanja lopte, lupanja po travi od stranu osijekovih igrača. Ali to su mogli kada znaju da za takvo ponašanje neće biti sankcija.

VL
Avatar rubinet
rubinet
20:05 26.02.2021.

Dobra utakmica. Razvidna je sve bolja kakvoća HNLa.

VL
DU
Deleted user
20:22 26.02.2021.

I bez Mamića ima nogometa u Hrvata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.