Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON HRT-A

Drago Ćosić opet u radnom odnosu, pogledajte gdje je dobio posao

Drago Ćosić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
11.02.2019.
u 17:33

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu dobio je otkaz na HRT-u zbog navodne preprodaje karata za utakmice hrvatske reprezentacije

Danas je Hrvatski rukometni savez poslao zanimljivo priopćenje. Sam sadržaj priopćenja bio je manje zanimljiv dio, veće zanimanje izazvao je potpisnik tog teksta.

HRS je obavijestio medije kako je danas "zasjedalo Registracijsko povjerenstvo HRS-a na temu Ivana Sršena. Od oba kluba uzete su izjave, a Registracijsko povjerenstvo u zakonskom roku od osam dana donijet će svoju odluku". Ivan Sršen posuđeni je igrač Nexea u PPD-u Zagreb kojeg Našičani žele nazad, ali iz Zagreba tvrde kako ugovor to ne dopušta. 

Potpisnik je priopćenja Drago Ćosić, legendarni hrvatski komentator koji je nakon Svjetskog prvenstva u nogometu dobio otkaz na HRT-u zbog navodne preprodaje karata za utakmice hrvatske reprezentacije. Ćosić se tako vratio u sport, u Ured za odnose s javnošću HRS-a. 

>> Pogledajte što naš novinar Mladen Miletić kaže o nastupu rukometaša na SP-u

 

 

Komentara 60

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
18:17 11.02.2019.

"..zbog navodne preprodaje karata" - Ako je navodno onda ga nisu trebali kazniti. In dubio pro reo (u sumnji za optuženog) Bilo kako bilo, ima sigurno više i većih kriminalaca koji čak dobiju nagradu umjesto otkaza...

DU
Deleted user
17:47 11.02.2019.

Kako sad navodne prodaje?

AU
austrougarskigeneral
17:44 11.02.2019.

ajmooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije