Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI USPJEH

Draganja i Pavić osvojili turnir parova u Trnavi

Mate Pavić (1)
Jurica Galoić/Pixsell
21.09.2013.
u 23:43

Osvojili su turnir u Trnavi pobijedivši u finalu Slovenca Bedenea i Čeha Pospišila sa 7:5, 4:6, 10:6. Njima je to već četvrti naslov na challengerima.

Kristijan Mesaroš je u pojedinačnoj konkurenciji zastao u četvrtfinalu, ali su zato Marin Draganja i Mate Pavić u konkurenciji parova otišli do kraja.

Osvojili su turnir u Trnavi pobijedivši u finalu Slovenca Bedenea i Čeha Pospišila sa 7:5, 4:6, 10:6. Njima je to već četvrti naslov na challengerima.

Lijep uspjeh postigla je i 18-godišnja Iva Mekovec koja se na ITF turniru u Budvi izborila za svoj četvrti finale (dva je dobila).

U polufinalu joj je Crnogorka Vladica Babić predala pri vodstvu naše tenisačice sa 6:0, 3:0.

>> Englezi: Člićeva kazna je sramota, devet mjeseci nije dovoljno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije