Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret sadržajnoj jeseni

Doznajemo: HNS već odlučio gdje će Vatreni dočekati Francuze i Šveđane!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/3
23.07.2020.
u 14:54

Naknadno će biti dogovorena još jedna prijateljska utakmica u studenome s obzirom na obvezu svih reprezentacija da u sklopu Uefina centraliziranog natjecateljskog ciklusa odigraju identičan broj utakmica

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je u četvrtak da će utakmice Lige nacija protiv Švedske i Francuske biti odigrane u Zagrebu, na stadionu Maksimir. 

Nakon duge stanke prouzročene globalnom pandemijom koronavirusa, svjetske doprvake očekuje sadržajna jesen.

Vatreni bi prvo okupljanje trebali imati u rujnu kada ih čekaju gostovanja kod Portugala (5. rujna u Portu) i Francuske (8. rujna u Parizu) u sklopu novog izdanja Lige nacija, dok ih u listopadu i studenome čeka trostruki program.

Uz prijateljski susret sa Švicarskom, listopad donosi domaće susrete u Ligi nacija protiv Švedske (11. listopada) i Francuske (14. listopada), dok će u studenome Hrvatska igrati u Švedskoj (14. studenoga) i kod kuće protiv Portugala (17. studenoga).

Naknadno će biti dogovorena još jedna prijateljska utakmica u studenome s obzirom na obvezu svih reprezentacija da u sklopu Uefina centraliziranog natjecateljskog ciklusa odigraju identičan broj utakmica.

 

Komentara 11

PR
Prnbaja
15:21 23.07.2020.

Na ruševini igrati???? Vi niste normalni. Kad Francuzi i Šveđani saznaju za stanje stadiona vrlo brzo će otkazati

IT
I-To
15:16 23.07.2020.

Na Maksimiru treba se imati obraz ko Đon pa da graš na Maksimiru.

ZO
Zoran
16:28 23.07.2020.

Pa to se miglo i očekivati,da će to biri na najsigurnijem stadionu. Ha ha haaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije