Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURAN ŽIVOT

Lijepu Hrvaticu bivši varao s plavušom koja se našla na stupu srama

Nick Kyrgios i Ajla Tomljanović, Monique Belovukovic
Foto: Facebook/Screenshot
1/5
05.05.2020.
u 21:20

Tada je tvrdila da su samo prijatelji, ali ubrzo nakon fotografija Tomljanović i Kyrgios su prekinuli po prvi puta. Pokušali su se i pomiriti, ali je na kraju Ajla sreću pronašla s Berrettinijem

Zagrebačka tenisačica s australskom putovnicom Ajla Tomljanović (26), višemjesečnu stanku u teniskoj sezoni izazvanu pandemijom koronavirusa provodi sa svojim dečkom, 8. tenisačem svijeta, Talijanom Matteom Berrettinijem (24), u krugu svoje obitelji. Ali ne u Zagrebu nego u Boca Ratonu, gradu od oko 100.000 stanovnika na Floridi, smještenom na obali mora, 70 kilometara sjeverno od Miamija. 

Prije veze s Berrettinijem, Tomljanović je bila u vezi sa zločestim dečkom svjetskog tenisa, Nickom Kyrgiosom

Njihova veza postala je javna krajem 2015. kada su krenula nagađanja, a već 2016. potvrdio je sam Nick koji je na Instagramu objavljivao fotografije s Ajlom

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram/Wanda Nara

Ipak, nestašni Kyrgios je 2017. uhvaćen u poljupcu s bivšom tenisačicom srpskog podrijetla Monique Belovuković, koja vodi poprilično ubrzan život. 

Tada je tvrdila da su samo prijatelji, ali ubrzo nakon fotografija Tomljanović i Kyrgios su prekinuli po prvi puta. Pokušali su se i pomiriti, ali je na kraju Ajla sreću pronašla s Berrettinijem. 

Ovih je dana upravo Belovuković dospjela na naslovnice australskih medija zbog presude u kojoj je proglašena krivom te je kažnjena novčano i oduzimanjem vozačke dozvole jer je u rutinskom pregledu policije ustanovljeno da ima tragove kokaina u organizmu

Ona tvrdi da se to dogodilo par dana ranija kada je bila na jednom tulumu na kojoj je droga stavljena u piće, a sama je poručila kako se osjeća nakon svega što se dogodilo. 

- Posramljena sam. Ovo uhićenje mi je znak da moram mijenjati svoje navike. Obećavam da ću to učiniti kako bih bila na ponos ovoj divnoj naciji - rekla je na sudu Belovuković koja tvrdi da se već duže vrijeme pokušava smiriti. 

- Pokušavam se maknuti od svoje prošlosti, ali izašla sam s nekim ljudima i tako je droga ušla u moj organizam, pet dana prije nego me policija testirala - dodala je. 

Iako tvrdi da se smirila, čini se kako bi to mogla biti istina jedino ako misli na 2020. godinu jer ova atraktivna djevojka se često hvalila skupim putovanjima, automobilima i destinacijama na kojima provodi svoje dane

Dodajmo da je Belovuković u teniskoj karijeri zaradila - 350 dolara

>>>> Pogledajte poruku Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar VelikaGlava
VelikaGlava
11:51 06.05.2020.

hrvaticu? kolko je meni poznato dotična se prodala za "šaku novaca" i uzela australsko državljanstvo

Avatar MargaretUC79
MargaretUC79
23:22 05.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­tok︆­.︆­c︆­o︆m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije