Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nove stvari'

Došlo je i do toga: Prva utakmica u povijesti koju ćete uživo moći gledati na TikToku

BR/Twitter
09.04.2022.
u 12:18

“Ovo je još jedan korak naprijed za La Ligu kako bismo omogućili prijenose utakmica širom svijeta. Sporazum s TikTokom potvrđuje kako želimo uvesti nove stvari”, priopćio je direktor za digitalnu strategiju Alfredo Bermejo

Utakmica dva renomirana španjolska nogometna kluba, Real Betisa i Real Sociedada idućeg petka u španjolskoj Primeri bit će prva profesionalna nogometna utakmica u povijesti koja će se emitirati na viralnoj društvenoj mreži TikTok.

Budući da je TikTok specifična aplikacija uglavnom utemeljena na lako i brzo uređenim i montiranim videozapisima, bit će vrlo zanimljivo vidjeti za kakvu će se selekciju kadrova i način prijenosa odlučiti ogranak Primere za digitalnu strategiju, zajedno s ljudima iz TikToka, trenutno najbrže rastuće aplikacije u svijetu po broju korisnika.

Real Betis Balompie's Martin Montoya (l) and Real Sociedad's Mikel Merino during La Copa match. January 26, 2021. (Foto: nordphoto GmbH / Alterphoto /Acero) /PIXSELL
Foto: nordphoto GmbH / Alterphotos

“Ovo je još jedan korak naprijed za La Ligu kako bismo omogućili prijenose utakmica širom svijeta. Sporazum s TikTokom potvrđuje kako želimo uvesti nove stvari”, priopćio je direktor za digitalnu strategiju Alfredo Bermejo.

“Ponosni smo što je La Liga izabrala TikTok za svoj prijenos. TikTok je mjesto gdje su nogometni navijači povezani i ponosni smo što to prepoznaju i veliki brendovi”, priopćila je Soraya Castellanos koja predstavnica TikToka u Španjolskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije