Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTANI DOMA

Dosadno vam je dok morate biti u kući? HRT je pripremio iznenađenje

HRT
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
23.03.2020.
u 20:21

HRT je odlučio izaći u susret zahtjevima svojih gledatelja.

Ostani doma, riječi su koje se ovih dana stalno čuju. Zbog koronavirusa uvedene su oštre mjere pa su građani Hrvatske u svojim domovima.

A u takvim uvjetima puno se gleda televizija pa je HRT odlučio izaći u susret zahtjevima svojih gledatelja.

Nacionalna televizija tako će prikazati sve utakmice nogometne reprezentacije Hrvatske tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem su vatreni senzacionalno osvojili srebro.

Nakon toga će na red doći i ostali najveći uspjesi našeg sporta - Goranovo osvajanje Wimbledona, trijumf Janice na Olimpskim igrama, bronca vatrenih iz Francuske '98...

Ključne riječi
HRT

Komentara 28

DU
Deleted user
00:29 24.03.2020.

A ja mislio da će konačno pustiti sve filmove Sam u kući...nije dugo bilo.

FL
Flajšmašina
22:18 23.03.2020.

Gadni nerad,firma za izbjegavanje, stalni zaposlenici su na godišnjim odmorima i bolovanjima, a vanjske ekipe im snimaju priloge koji su negledljivi i vrlo vrlo skupi... Iscipelariti zaposlene na Burzu, recimo jedno 70%zaposlenih pa neka krenu ponovo, sa 700 zaposlenika a ne 2500.....

DR
Draš
23:56 23.03.2020.

Uf,dobro je,več sam se uplašio da misle povečati pristojbu na 100 kn jer pošto nitko ne smije nikuda švrljati zbog policijskog mjeseca da su lumeni zaključili da zbog povečane satnice buljenja prestrašenog naroda u TV to treba i honorirati večom pristojbom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije