Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJETE ŠIBENIKA

Dosadašnji Dinamov vratar je novo pojačanje Širokog Brijega: Ogroman je talent

Benfica svladala Dinamo 3:1 u ?etvrtfinalu Liga prvaka mladih
Jonathan Moscrop
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.07.2022.
u 11:45

Kako su priopćili iz kluba s Pecare, Josipović je potpisao jednogodišnji ugovor. Ovoga 21-godišnjaka su predstavili kao jednoga od ponajboljih mladih europskih vratara

Dinamov vratar Renato Josipović, koji je prošle sezone branio za slovenskog prvoligaša Bravo, novi je čuvar mreže nogometnog kluba Široki Brijeg koji je član Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kako su priopćili iz kluba s Pecare, Josipović je potpisao jednogodišnji ugovor. Ovoga 21-godišnjaka su predstavili kao jednoga od ponajboljih mladih europskih vratara.

Renato Josipović je dijete HNK Šibenik, početne igračke korake napravio je na Šubićevcu, a njegov veliki vratarski talent sa 14 godina primijetili su skauti Dinama i odveli ga u Zagreb.

U Maksimiru je bio treći vratar seniorske momčadi i branio za Dinamo II, a najviše se proslavio svojim izvedbama u juniorskoj Ligi prvaka. U potrazi za minutažom prošlu je sezonu proveo na posudbi u slovenskom prvoligašu Bravu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije