Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovio u Zagrebu

Dos Santos vjeruje u pobjedu Miočića nad Werdumom!

Ben Rothwell vs. Junior Dos Santos
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
11.04.2016.
u 17:46

“Rekao sam to već jednom, pa ću danas i ponoviti. Mislim da prednost ima Miočić. Werdum nije onaj borac koji ruši svoje protivnike na parter

Zagrebački UFC event je neminovno donio i prognoziranje skorašnjeg “main eventa” UFC-a 198, dvoboja za titulu UFC prvaka između našeg Stipe Miočića i Fabricija Werduma, piše Fight Site.

Pa su tako UFC-ove zvijezde na tradicionalnom druženju s fanovima koji su im postavljali pitanja (Q&A), Josh Barnett i Dan Hardy tipovali na hrvatskog borca koji je, tvrde, raznovrsniji od Werduma. Istog stava je i bivši prvak Dos Santos koji se borio protiv našeg Stipe, ali i protiv Werduma. Obojicu je pobijedio. Nakon meča protiv Rothwella u Areni, novinari su ponovno pitali Cigana za prognozu tog dvoboja. On ponovno nije dvojio…

“Rekao sam to već jednom, pa ću danas i ponoviti. Mislim da prednost ima Miočić. Werdum nije onaj borac koji ruši svoje protivnike na parter, a kada govorimo o stand up-u, tu je Stipe u prednosti. Vjerujem da će biti dobar meč, naravno sve se može dogoditi u MMA dvoboju”, potvrdio je Dos Santos.

Rezultati ankete Fight Sitea još više idu hrvatsko-američkom borcu u prilog. Pitanje “Tko će biti UFC prvak nakon UFC-a 198?” postavljeno je prije desetak dana, a anketa jeskupila gotovo 2000 glasova. Rezultati su jasni. Čak 76 posto tipuje na Stipu Miočića, a tek 21 posto na Fabricija Werduma. Najmanje je onih koji niti ne znaju da se bore međusobno – samo 4 posto.

U svakom slučaju borci, analitičari i javnost vjeruju u pobjedu Miočića. Kladionice su u blago na strani Werduma, no to se još stigne promijeniti kako se dvoboj bude primicao…

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije