Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOKAUTIRAN

Dos Santos se umalo rasplakao nakon što ga je Stipe prebio

Foto: Printscreen Twitter
14.05.2017.
u 08:29

- Miočić je na putu da postane jedan od najboljih u povijesti. Ako već ja nisam osvojio naslov, drago mi je da je on prvak. Dobro prezentira ovaj sport - rekao je Dos Santos.

Junior dos Santos sportski je priznao poraz i čestitao Stipi Miočiću na pobjedi i obrani naslova UFC prvaka. Brazilac je protiv američkog Hrvata u Dallasu izdržao manje od četiri minute.

- Miočić je na putu da postane jedan od najboljih u povijesti. Ako već ja nisam osvojio naslov, drago mi je da je on prvak. Dobro prezentira ovaj sport - rekao je Dos Santos.

Miočić se tako osvetio Brazilcu za poraz u 2014. godini.

- Napredovao je od te borbe. Istina je ovo: Miočić je prvak.

Dos Santos se zamalo rasplakao kad su ga novinari pitali o njegovoj budućnosti.

- Nastavljam se boriti, moram naučiti nešto iz ovoga poraza. Bio sam blizu D.anas sam izgubio, ali sam se osjećao dobro. Nakon trećeg udarca osjećao sam se da ga imam - rekao je Brazilac.

Komentara 7

VH
Vuk.hr
09:06 14.05.2017.

Bravo...

LA
lalolalovac
09:31 14.05.2017.

Ovi komad stine šta iz mora viri...di se bura s jugom svadi pa se miri...to su stare kuće od tri brata...Duje, Vlaha i Donata koje ovdje stoje vjekovima...

ET
etika
09:04 14.05.2017.

Autorativno. Maestralno. Veliki respect Miočiću ali svakako i Dos Santosu koji je smireno kazao činjenicu, a to mogu samo pravi sportaši i ljudi. Naime većina homosapiensa pokušava svoje nedostatke ublažiti drugim okolnostima. Velika osobina je priznati da postoji netko bolji.i. Pravim ljudima to daje poticaj za dalji trud , još veći rad i borbu za napredovanje no nažalost ima velik broj onih koji se izvlače na vanjske utjecaje. Konstantna borba, trud, istraživanje i izlazak iz zone "komfora" gotovo da je jedini recept za za dalje napredovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije