Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćao, Dinamo

Donosimo reakcije medija iz BiH i Srbije na ispadanje Dinama: Hrvatima se ukazao Isus!

Manchester City - Dinamo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
12.12.2019.
u 08:42

Novinari Telegrafa odmah su primijetili golčinu koju je u desetoj minuti zabio Dani Olmo, pa je autor teksta u naslovu zaključio da je Španjolac prerastao hrvatske okvire

Nogometaši Dinama završili su u srijedu navečer svoje ovosezonsko europsko putovanje, baš sve što je moglo otišlo je na stranu suparnika, a dramatičan rasplet u skupini C bio je izuzetno zanimljiv i portalima iz regije.

>>> Pogledajte reakcije igrača Dinama nakon poraza od Manchester Cityja

Neki su zbivanja pratili i uživo, pa je, primjerice, B92 odmah nakon izjednačujućeg pogotka Manchester Cityja u naslovu upitao: City uzvratio nakon nesportskog poteza?!

I novinari Telegrafa odmah su primijetili golčinu koju je u desetoj minuti zabio Dani Olmo, pa je autor teksta u naslovu zaključio da je Španjolac prerastao hrvatske okvire – Olmo je prerastao Dinamo: Strašan gol napadača ''modrih'' protiv Cityja!

Evo i ostalih naslova nakon utakmice:

- Dinamo surovo eliminiran iz Europe, bajka Atalante nastavlja se u osmini finala Lige prvaka! (Telegraf)

- HRVATIMA SE UKAZAO ISUS: Brazilac izbacio Dinamo iz Evrope i ostavio Zagreb u suzama (Kurir)

- Dinamo ostao praznih šaka, Atalanta u 16 najboljih! (Sportske.net)

- Čudesna Atalanta ide dalje, Šahtaru samo Europska liga, a Dinamo je završio (Mozzart Sport)

- HRVATSKA U ŠOKU! Dinamo poveo protiv Cityja, zakoračio u drugu fazu Lige prvaka, a onda se ostvarila noćna mora (Blic)

- Tuga u Zagrebu: Jesus nemilosrdan, Dinamu ni proljeće u Ligi Europe (Direktno.rs)

- City pokazao silu u Zagrebu, Atalanta za povijest (RTS)

- Dobre vijesti za srpski nogomet: Dinamo ispao iz Evrope! (Žurnal)

- San koji se pretvorio u košmar! Brazilac demolirao Dinamo, a Hrvat odveo Italijane u narednu fazu! (Alo)

- Jesus srušio Dinamov san: Brazilac hat-trickom ugušio nadu Modrih o europskom proljeću (Informer)

- Čudo iz Bergama: 3 poraza i gol-razlika 2:11, pa osmina finala! Ćao, Dinamo (Mondo)

- Dinamu srušeni snovi: Vodili protiv Cityja pa ostali bez europskog proljeća (Klix)

- Dinamo poveo, City se naljutio: "Modri" se oprostili od Europe, Atalanta šokantno ide u osminu finala (Avaz)

- Suze na Maksimiru: City izbacio Dinamo iz Lige prvaka (Radio Sarajevo)

Komentara 33

Avatar comparator
comparator
09:42 12.12.2019.

Rezultat sam nekako znao i prije ali naravno da sam se nadao čudu koje se nije smjelo dogoditi jer Dinamo nema stadion za tu razinu natjecanja. Vidjelo se je to odmah po sučevim odlukama koje su dale naslutiti kako će dozvoliti igru koja odgovara Citiyu i koja tolerira podmukle startove u gležnjeve i mišiće ali to pravilo ne vrijedi za sve ,a fair play je nešto koje vrijedi samo za elitne igraće i klubove u koje se Dinamo ne ubraja. Nadao sam se da će Dinamo časno poginuti na terenu ali ne da mu se oduzme i posljednje oružje i gdje pored skromne ekipiranosti s igračima visoke klase mora igrati i tako da ta igra bude prilagođena sucu kako bi ju on mogao režirati klubu koji eto mora igrati finale kupa i pokazati da arapski novac uložen u tu ekipu ima stvarnu vrijednost i da čak i rezervna ekipa s lakoćom može svladati jednog prvaka države iz kojeg dolaze talenti za sve najbolje evropske lige.Bjelica je na to odgovorio banaliziranjem utakmice i predao meč bacanjem ručnika u teren zamjenama koje to nisu. Drugo poluvrijeme nije ni trebalo igrati jer ga nije ni bilo.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:25 12.12.2019.

Nesretna sezona na kraju. Počelo je s Hajdukom koji u povijesti nije izgubio od lošijeg protivnika s Malte i osramotio se za povijest. Dinamo je pokazao radost protiv Talijana u Zagrebu i to je bilo dobro. Ali neopisivu glupost kada su slavili na terenu i mislili je sve je gotovo protiv Šahtara teško će ova generacija zaboraviti. A sami, isključivo su sami krivi što se nisu htjeli boriti za svoj klub do kraja utakmice već su prepotentno stali. Rezultat je što nas je Srbija prešišala u europskim natjecanjima i gledamo im u leđa. Zamijeniti će naše klubove u europskim natjecanjima a naši idu van ili u brojna pretkola. I tu smo gdje jesmo. HNS na niskim granama.

DU
Deleted user
11:34 12.12.2019.

...Dinamo promatram već duže vrijeme i dobio sam utisak kako njemu u biti u opče nije stalo do bilo koje evropske lige već samo jedno dobro unovćiti odlične igraće. Najbolji primjeri su da Silva, Modrić, Olmo i td. Tek kada se ta strategija kluba promijeni moći će računati sa evropskim ligama i uspjesima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije