Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA turnir

Donna Vekić uvjerljivo izborila četvrtfinale u Nottinghamu

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.06.2019.
u 16:12

Iako je Nottingham turnir na travi, zbog kiše koja pada već četiri dana u tom dijelu Engleske, ovaj meč se igrao u dvorani na tvrdoj podlozi

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u četvrtfinale WTA turnira u Nottinghamu svladavši Francuskinju Chloe Paquet s 6-1, 6-2 za manje od sat vremena igre. 

Donna Vekić (WTA 22.) je glatko dobila Francuskinju, rangiranu kao 168. igračicu svijeta.

Donna Vekić
1/6

U prvom setu je Osječanka povela s 4-0 i lako riješila set, da bi u drugom setu Vekić također dominirala, prepustivši protivnici tek dva gema. 

Iako je Nottingham turnir na travi, zbog kiše koja pada već četiri dana u tom dijelu Engleske, ovaj meč se igrao u dvorani na tvrdoj podlozi. 

Druga nositeljica Vekić u četvrtfinalu ide na bolju iz dvoboja Francuskinje Mladenović i Australke Sharma.

>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije