Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA VIJEST

Donna Vekić uspješno operirana nakon ozljede na Australian Openu

Donna Vekić
Dino Stanin/PIXSELL
25.02.2021.
u 11:01

Donnu Vekić sada čeka fizioterapeutski proces oporavka, a povratak turnirima na zemljanim terenima očekuje se već u travnju

Hrvatska tenisačica Donna Vekić u utorak je podvrgnuta operativnom zahvatu na desnom koljenu, a operaciju je u Švicarskoj vodio doktor Roland Biedert.

Vekić je morala na operaciju zbog posljedica ozljede koju je zadobila tijekom mečeva na prvom Grand Slam turniru sezone Australian Openu.

Donnu Vekić sada čeka fizioterapeutski proces oporavka, a povratak turnirima na zemljanim terenima očekuje se već u travnju.

Na Australian Openu Vekić je ostvarila rezutat karijere plasiravši se u 4. kolo nakon pobjede protiv Estonke Kaje Kanepi (5:7, 7:6, 6:4). Zaustavljena je u osmini finala, bolja od nje je bIla Amerikanka Jennifer Brady.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije