Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA TENISAČICA

Vekić angažirala trenera koji zna dovesti do broja 1

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
01.12.2017.
u 07:00

– Uzbuđen sam što ću raditi s Donnom, ona ima veliki potencijal i siguran sam da zajedno možemo ostvariti velike rezultate – poručio je njemački trener Torben Beltz.

Nakon što se prije mjesec dana prijateljski razišla s trenerom Nikom Horvatom, Donna Vekić pronašla je novog, i to vrhunskog trenera.

Hrvatska tenisačica angažirala je Torbena Beltza, Nijemca koji je s Angelinom Kerber osvojio dva Grand Slama (Australian Open i US Open 2016. godine) te je doveo do prvog mjesta na ATP listi.

– Uzbuđen sam što ću raditi s Donnom, ona ima veliki potencijal i siguran sam da zajedno možemo ostvariti velike rezultate – poručio je njemački trener Torben Beltz.

Ključne riječi

Komentara 4

DR
Drekavac
07:11 01.12.2017.

Na ulazu u tramvaj

DU
Deleted user
08:05 01.12.2017.

Sve je "u glavi".Mnogim našim talentiranim sportašima,bilo da se radi o pojedinačnim sportovima,ili momčadskim nedostaje sportski psiholog.Goran ivanišević bi godinama držao teniski svijet za jaja posebno na travi da mu je netko emocionalno posložio kockice u glavi.

ČI
čikaga
17:57 01.12.2017.

Nije u pitanju trener već švicarski igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije