Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Donna Vekić preko Ruskinja do glavnog turnira u Miamiju

Donna Vekić
Antonio Bronić/Pixsell
19.03.2013.
u 23:51

Nakon početnih neuspjeha, s turnira u Miamiju stižu bolje vijesti za hrvatski tenis.

Donna Vekić uspješno je apsolvirala kvalifikacije i to preko dviju Ruskinja. U prvom je kolu sa 6:2, 6:3 pobijedila Martu Sirotkinu, 121. tenisačicu svijeta, a u drugom Valeriju Savinjih (132.) sa 4:6, 6:3, 6:4.

Stepenicu više dosegla je Ajla Tomljanović koja je u prvom kolu glavnog turnira (s pozivnicom organizatora) nadjačala Kazahstanku Kseniju Pervak (99.) sa 6:2, 6:2 i osigurala najmanje 50 WTA bodova. Na glavnom turniru je i Petra Martić koja u prvom kolu čeka neku od kvalifikantica. (af)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije