Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUŽNA PROMJENA

Donna Vekić nakon niza neuspjeha otpustila trenera

Donna Vekić
Foto: DPA/Pixsell
04.08.2014.
u 13:53

Kap koja je prelila čašu bio je poraz u prvom kolu kvalifikacija za WTA turnir u Montrealu.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić i njezin dugogodišnji trener David Felgate prekinuli su suradnju nakon niza neuspjeha koje je tenisačica zabilježila posljednjih tjedana.

Kap koja je prelila čašu bio je poraz u prvom kolu kvalifikacija za WTA turnir u Montrealu, gdje je 18-godišnju Osječanku pobijedila Austrijanka Tamira Paszek. To znači da je od osvajanja turnira u Kuala Lumpuru prije skoro četiri mjeseca, ostvarila svega dvije pobjede!

Morala je nešto promijeniti i pala je odluka da smjeni trenera Davida Felgatea.

>> Donna Vekic ponovno nije uspjela proći dalje od drugog kola

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crocro
14:35 04.08.2014.

To je pravo i ispravno rješenje, ne samo za šport već i politiku i sve drugo što nas okružuje. Ako se nižu neuspjesi kriv je trener. Ako država ne može naprijed već nazaduje, kriva je vlast. Koju treba također mijenjati jer sama ne želi otići, ne da se, nagurava i bori za novi mandat. Čak ju ne zanima što građani blizu 80 % stalno trube vlasti da državu vode u krivom smjeru. Zato mora doći vrijeme naplate. Na izborima. Najprije predsjedničkim (jer europski su prošli, znamo kakvim rezultatom), a nakon toga i parlamentarnim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije