Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S WAWRINKOM

Donna će se pridružiti dečku u Brisbaneu, dobila je pozivnicu

Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
30.12.2016.
u 10:39

Pozivnicu je mladoj Osječanki omogućio njezin menadžer Lawrence Frankopan koji je ujedno i Wawrinkin menadžer, ali za ovu priču nije nebitno ni to da je on ujedno i direktor umaškog turnira.

Donna Vekić dobila je pozivnicu za glavni turnir u Brisbaneu i tako će se pridružiti svom dečku Švicarcu Stanislasu Wawrinki koji će nastupiti u istom gradu, ali u muškoj konkurenciji. Prijašnjih godina Stan je igrao u Chennaiju (četiri je puta osvajao taj turnir), ali očito je da par koristi svaku priliku da bude što više zajedno...

Pozivnicu je mladoj Osječanki omogućio njezin menadžer Lawrence Frankopan koji je ujedno i Wawrinkin menadžer, ali za ovu priču nije nebitno ni to da je on ujedno i direktor umaškog turnira. Navodno će se Australcima revanširati davanjem pozivnice za Umag mladom Thanasiju Kokkinakisu, koji zbog operacije nije igrao gotovo čitavu godinu.

Priliku da se pridruži Donni u glavnom turniru Brisbanea imat će Jana Fett koja će (sa zaštićenim renkingom) nastupiti u kvalifikacijama. U muškoj konkurenciji isti će put pokušati proći Ivan Dodig. Ivo Karlović je u Dohi, a Ana Konjuh i Mirjana Lučić-Baroni u Aucklandu.

Ipak, najbrojnije hrvatsko izaslanstvo okupilo se u indijskom gradu Chennaiju. Ondje će u glavnom turniru nastupiti Marin Čilić (dvaput ga je i osvajao) i Borna Ćorić, a kvalifikacije su prijavili Franko Škugor, Kristijan Mesaroš i Nikola Mektić. Hrvati kreću žestoko

Komentara 2

BU
Bubalamala
09:05 31.12.2016.

Pa on se još nije razveo, kakav dečko !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije