Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI SLOVENAC

Dončić do sada sakupio najviše glasova za All Star

Luka Dončić
Foto: Reuters/Pixsell
03.01.2020.
u 08:50

Zvijezda Dallas Mavericksa je u prvom tjednu sakupila 1,073,957 glasova i vodi na Zapadu, dok je vodeći na Istoku i ukupno na drugom mjestu Grk Giannis Antetokounmpo iz Milwaukee Bucksa sa 599 glasova manje.

Slovenski košarkaš Luka Dončić sakupio je najviše glasova u prvom tjednu glasovanja za All-Star utakmicu koja će se održati u Chicagu 16. veljače.

Zvijezda Dallas Mavericksa je u prvom tjednu sakupila 1,073,957 glasova i vodi na Zapadu, dok je vodeći na Istoku i ukupno na drugom mjestu Grk Giannis Antetokounmpo iz Milwaukee Bucksa sa 599 glasova manje.

Jedini koji je uz njih dvojicu sakupio više od milijun glasova je LeBron James (1,020,851).

Iza njih slijede Jamesov suigrač iz LA Lakersa Anthony Davis (955,246), te Houstonov James Harden (749,080)...

Glasati se može putem Googlea, aplikacije Google i Google Assistanta, kao i putem aplikacije NBA i stranice NBA.com, a glasovanje traje do 20. siječnja.

Glasovi navijača vrijede 50 posto, a igrači i mediji sudjeluju sa po 25 posto glasova. Nakon što će biti poznate prve petorke, treneri će birati rezerve.

Od prošle godine NBA liga je uvela novi sustav po kojem dvojica igrača s najviše glasova, jedan iz Istočne konferencije, a drugi iz Zapadne konferencije, biraju sebi igrače. Prošle godine najviše glasova dobili su LeBron James i Antetokounmpo i oni su bili kapetani koji su si slagali ekipe.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uglješa
Uglješa
09:07 03.01.2020.

Slovenac je genij!!! Najbolji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije