Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAK TROJICA

Dominacija Liverpoola i u nominacijama za igrača sezone

Steven Gerrard i Daniel Sturridge
Reuters (Ilustracija)
18.04.2014.
u 13:54

Riječ je o Luisu Suarezu, Danielu Sturridgeu i Stevenu Gerrardu. Uz njih nomirani su veznjak Manchester Cityja Yaya Toure, veznjak Chelseaja Eden Hazard te krilo Southamptona Adam Lallana.

Engleska Udruga profesionalnih nogometaša objavila je nominacije za najboljeg igrača ove sezone, a među šestoricom nominiranih su čak tri igrača najvećeg iznenađenja sezone, Liverpoola.

Riječ je o Luisu Suarezu, Danielu Sturridgeu i Stevenu Gerrardu. Uz njih nomirani su veznjak Manchester Cityja Yaya Toure, veznjak Chelseaja Eden Hazard te krilo Southamptona Adam Lallana.

Sturridge i Hazard također su nominirani i za najboljeg mladog nogometaša ove sezone, a uz njih na listi su još Luke Shaw (Southampton), Aaron Ramsey (Arsenal), Ross Barkley (Everton) i Raheem Sterling (Liverpool).

Do kraja engleskog prvenstva ostala su četiri kola, a vodeći je Liverpool sa 77 bodova. Kandidati za naslov još su Chelsea, koji ima dva boda manje od 'redsa', te Manchester City, sa šest bodova manje, ali i utakmicom manje od 'redsa'.

- Osvajanje naslova prvaka bilo bi vrlo posebno. No, ne smijemo još o tome razmišljati - rekao je napadač Liverpoola Luis Suarez.

>> Prava katastrofa! Cijela je momčad razočarala
>> Rodgers: Cityjev jučerašnji kiks za nas je upozorenje

Komentara 2

CA
canon60
21:06 18.04.2014.

Poštovani novinari VL-a Sve je ovo točno i lijepo napisano, samo se pitam gdje ste bili do sad tj. dok Redsi nisu došli na vrh ? Do nedavno se nije mogao pročitati neki suvisli članak o njima. Istinskim navijačima Liverpoolaoola (tu ubrajam i sebe) to ne smeta ali bode oči.

RA
rafaell
21:43 18.04.2014.

pa sve osim Suarezovog proglašenja bi bilo smiješno,u protekloj sezoni uvjerljivo najbolji svijetski igrač,gotovo bez konkurencije,Messi pogođen ozljedama slabije forme,Ronaldo slabiji nego prošle,Ibra ipak u slabijoj ligi,no ako City osvoji naslov moguće da Yaya dobije nagradu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije