Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SLAVLJE

Ludnica u svlačionici: Evo što je Vida napravio izborniku Daliću

Domagoj Vida
Foto: HNS/Twitter
13.11.2017.
u 11:57

Vida je pivom polijevao izbornika Zlatka Dalića, otvorio pjenušac u svlačionici, pa i zaplesao s menadžericom tima Ivom Olivari...

Hrvatski su nogometaši nakon remija 0:0 u Pireju izborili odlazak na SP u Rusiju, a slavlje je počelo odmah na terenu inače vrućeg stadiona Karaiskakis, ali na kome se ovaj put okupilo tek 18.667 gledatelja. Dobar dio odustao je obeshrabren porazom 4:1 u Zagrebu, napominje Goal.

A kako je to izgledalo u hrvatskoj svlačionici?

Prema fotografijama, najraspoloženiji bio je Domagoj Vida. On je pivom polijevao izbornika Zlatka Dalića, otvorio pjenušac u svlačionici, pa i zaplesao s menadžericom tima Ivom Olivari...

A javili su se i igrači koji nisu mogli biti u Grčkoj, poput Matea Kovačića, koji je odmah ustvrdio:

– Stigli smo onamo kamo pripadamo!

Komentara 18

LA
lakočemo
12:43 13.11.2017.

Bravo dečki, a sada nas čeka tek pravi posao za odraditi a to je biti prvaci svijeta ideeeeemmmmmnoo

IL
ilijan
12:53 13.11.2017.

Ajmo Hrvatska! U Rusiji da pokažemo da smo pravi!

WE
weAreCro
13:13 13.11.2017.

Svaka cast decki, vratila se energija vatrenih koju ste putem ovih kvlaifikacija negdje izubili. Nadam se da ce Dalic izvuci najbolje iz vas kako bi u Rusiji bili iznenadenje . Nadam se da Strinic vidi svoje mane da ga poo boku moze proci tko i kad zeli i obavezno mora poraditi na svojoj igri do iduceg ljeta, isto tako Kalinic sinoc je dobio 3-4 lopte u prostor i na ni jednij nije uspio stici jer je spor, onaj grcki stoper ga je pojeo trkom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije