Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati u Europi

Domagoj Vida ponovno strijelac, Nikola Vlašić dobio crveni karton

Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
28.04.2019.
u 20:42

U susretu 6. kola Lige za prvaka belgijskog nogometnog prvenstva Club Brugge, kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, na svom je terenu svladao Anderlecht sa 1-0 (0-0)

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida bio je strijelac za Besiktas u 4-1 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Ankaragucua u susretu 30. kola turskog nogometnog prvenstva. 

Vida je u 54. minuti pogodio a 2-0 prednost svoje momčadi, a igrao je svih 90 minuta.

Domagoj Vida
1/5

Za našeg je reprezentativca ovo treći prvenstveni gol ove sezone.

Besiktas se ovom pobjedom bodovno izjednačio s Galatasarayem na drugom mjestu ljestvice, oba sastava imaju po 59 bodova, ali Galatasaray ima utakmicu manje. Tri boda prednosti ima vodeći Istanbul BB.

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić isključen je u 88. minuti susreta 26. kola ruskog nogometnog prvenstva u 0-2 (0-1) porazu CSKA na gostovanju kod Krasnodara.

Vlašić je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena dobio prvi žuti karton, da bi u 88. minuti po drugi put "požutio" te je morao napustiti travnjak.

Krasnodar je do pobjede kojom je preskočio CSKA na trećem mjestu ljestvice stigao golovima Utkina (7) i Stockija (55).

Treći Krasnodar sada ima 46 bodova, dva više od četvrtog CSKA.

Na vrhu je Zenit iz Sankt Peterburga s 57 bodova, osam više od drugog Lokomotiva iz Moskve.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

U susretu 6. kola Lige za prvaka belgijskog nogometnog prvenstva Club Brugge, kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, na svom je terenu svladao Anderlecht sa 1-0 (0-0).

Jedini gol na utakmici postigao je Wesley u 75. minuti.

Karlo Letica je pobjedu svoje momčadi odgledao s klupe za pričuve, dok je Ivan Santini za Anderlecht ušao u 80. minuti.

Branitelj naslova Club Brugge četiri kola prije kraja prvenstva zauzima drugo mjesto sa 41 bodom, šest manje od vodećeg Genka, dok je Anderlecht peti sa 27 bodova. 

Hrvatski nogometaš Nikola Katić odigrao je svih 90 minuta za Rangers koji je u susretu 35. kola škotskog prvenstva na svom Ibrox Parku svladao Aberdeen sa 2-0 (0-0).

Oba gola je iz kaznenih udaraca postigao Tavernier (48-11m, 80-11m).

Borna Barišić nije konkurirao za nastup u momčadi Rangersa.

Drugi Rangers sada ima 72 boda, 11 više od trećeg Aberdeena, a devet manje od vodećeg Celtica kojemu je u posljednja tri kola dovoljan bod za potvrdu jubilarnog 50. naslova prvaka. 

>> Kakav luksuz! Zavirite u unutrašnjost privatnog zrakoplova Cristiana Ronaldo

Domagoj Vida
1/11

Komentara 2

Avatar Untouchable
Untouchable
22:57 28.04.2019.

Bravo Vida

Avatar Dixie_land
Dixie_land
23:54 28.04.2019.

Vlašić je jedini dobar igrač kojega je stvorio Hajduk u 21. Stoljeću. Sreća pa imamo Dinamo koji svake godine stvori najmanje jednog takvog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije