Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO GLASINE

Domagoj Vida: Ne znam kome trebaju te izmišljotine, ograđujem se od tih riječi

Domagoj Vida
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
25.07.2018.
u 17:17

"Žao mi je što pojedinci putem društvenih mreža nastoje omalovažiti prekrasan doček u Donjem Miholjcu i pišu svakakve neistine i laži."

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida osvrnuo se na, kako kaže, neistine navode oko njegova dočeka u Donjem Miholjcu nakon osvojenog drugog mjesta na SP-u u Rusiji.

"Žao mi je što pojedinci putem društvenih mreža nastoje omalovažiti prekrasan doček u Donjem Miholjcu i pišu svakakve neistine i laži. Niti sam naručio kamion ožujskog za posjetitelje niti sam na dočeku financirao piće posjetiteljima, niti je itko u gradu prodavao voletinu. Vola je pekao moj brat i moji prijatelji i oni su ga dijelili svima koji su htjeli. Ne znam kome ovakve izmišljotine trebaju?"

>> Transferi hrvatskih nogometaša

"Ograđujem se od ovakvih objava i riječi koje su mi pripisane jer nemaju nikakve veze s istinom. Još jednom veliko hvala Gradu Donjem Miholjcu što je organizirao ovakav doček i svim mojim sugrađanima, posjetiteljima i prijateljima koji su mi bili podrška! Djeci i građanima koji nisu uspjeli dobiti autogram i s kojima se nisam stigao fotografirati, obećavam da ćemo organizirati jedno druženje u Miholjcu kada uskoro opet budem dolazio."

Vidin osvrt objavio je gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić koji je također napomenuo da su pojedinci "putem društvenih mreža plasirali takve gnjusne laži i obmane da se čovjek zaista pita je li to moguće".

Domagoj Vida
1/10

Komentara 128

ML
Mlad75
17:40 25.07.2018.

Moj Vida tvoj najveci problem je sto si pozdravio okupljene sa Hvaljen Isus i Marija....to ce ti jugofili tesko oprostiti a oni vladaju medijima....al ne brini 95% Hrvatske je uz tebe i vatrene pobjediti cemo i jugobagru samo treba vremena....

DU
Deleted user
17:42 25.07.2018.

Podrška Vidi, koliko je on srca ostavio na terenu tijekom SP u Rusiji, kada bi naši političari dali od sebe 1% od onog što je dao Vida svima bi nam bilo bolje. I napokon prestanimo pljuvati sami po sebi.

Avatar Ada
Ada
17:43 25.07.2018.

Dragi Vida, budi bez brige, velika većina naroda zna dobro tko podmeće takve laži. Oni koji navijaju za državu koja više ne postoji, a ne za Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije