Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Domagoj Vida možda ipak postane stoper plavih za Ligu prvaka

Domagoj Vida
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
10.06.2011.
u 21:39

Zoran Mamić i Kruno Jurčić zaokružili su tri imena za stopersku poziciju plavih, jedan je Hrvat iz inozemstva, druga dva su stranci

– Ne vjerujem da će se realizirati dolazak Šimunića. Kruno i ja smo izdvojili svoja tri favorita, jedan je Hrvat iz inozemstva, druga dva su stranci. U ponedjeljak bi se to moglo realizirati – kaže Zoran.

Da možda ipak Domagoj Vida nije odlučio doći u Maksimir? Jer, njegov je menadžer nedavno poručio da Vida nikad nije rekao da neće u Dinamo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cluesblues
cluesblues
18:24 11.06.2011.

uh ako je kruno izdvojio svoje favorite, onda je promasena investicija u startu....taj nebi prepoznal pravog igraca da stoji na njemu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije