Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bačena rukavica

Domagoj Vida igra posljednji puta za bijelo-plave

Domagoj Vida
Davor Javorović/Večernji list
05.12.2009.
u 09:45

Ponuda nešto viša od milijun eura za Osijekova kapetana trebala bi omekšati upravu u Gradskom vrtu.

Baš me zanima hoće li nas napasti, mota se po glavi Tomislava Steinbrücknera najava njegova nekadašnjeg suigrača, danas prvog stručnjaka na Šubićevcu Branka Karačića, nakon njihova posljednjeg okršaja prije desetak dana.

Mi se pitamo

Karačić je nakon remija u kupu bijelo-plavima bacio rukavicu u lice ustvrdivši kako će u Gradskom vrtu pobijediti.

– Glavni motiv nam mora biti to što bi nam pobjeda omogućila prezimljavanje u vrhu tablice, a to znači da ćemo u proljeće moći u otvorenu borbu za Europu – uvjerava trener bijelo-plavih.

I u Osijekovoj su svlačionici spremno prihvatili izazov. "Mi se pitamo", otprilike bi glasilo razmišljanje jedinog internacionalca u Osijekovoj momčadi, Makedonca Gorana Todorčeva.

– Nije Šibenik netko protiv koga je teško igrati. Slične smo kvalitete, ali mi imamo prednost domaćeg terena – razmišlja Steinbrücknerov "razbijač" koji će, izostankom Kurtovića, ponovo od prve minute preuzeti ulogu korektora veznog reda.

Osijek će u subotu drugi put uzastopno pred HTV-ove kamere, Domagoj Vida možda i posljednji put u bijelo-plavom dresu.

Na Mamićevu radaru

Vida će ispraviti sve pogreške, zrelo i bez panike – tako bi se otprilike mogla opisati igra Osijekova kapetana i najstandardnijeg Steinbrücknerova igrača ove jeseni, a koja ga je stavila kao primarnu maksimirsku metu dolazećeg prijelaznog roka.

Dinamo, doduše, već dvije godine koketira s posljednjim draguljem iz škole nogometa u Gradskom vrtu, a transfer je do sada otežavao tvrd stav Osijekove uprave da neće rasprodavati obiteljsku srebrninu. Vida, međutim, broji tek još godinu i pol do isteka ugovora, a ponuda nešto viša od milijun eura trebala bi omekšati upravu u Gradskom vrtu.

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivan19872
10:04 07.12.2009.

i večernjak postaje standardno žutilo, iz naslova bi se zaključilo da je već tranferiran, ako nije da je postignut dogovor oko tog transfera....a gle, u čitavom tekstu ni riječi o tome...već samo nagađanja i naklapanja. džaba vam ime ako ćete ga upropastit piskaranjem i izbacivanjem tekstova samo da se ispuni kvota.

SR
srnjak
17:22 05.12.2009.

alo ljudi pa nedajte dečka za te jeftine pare !!! nabit im cjenu pa ko hoće !!! poslije će se smijati kad ga za veće pare prodaju!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije