Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav gaf!

Domaćini objavili: Hrvatska je u četvrtfinalu i još može do medalje!?

27.01.2021.
u 12:00

Znatan broj sudionika prvenstva žalio se na organizaciju, a domaćinima u prilog sigurno neće ići gaf koji su načinili u najavi četvrtfinalnih dvoboja.

Mnoge bizarnosti obilježile su Svjetsko rukometno prvenstvo u Egiptu, a mi ćemo ga posebno pamtiti po lošoj igri naše reprezentacije i ispadanju već u drugom krugu natjecanja.

Znatan broj sudionika prvenstva žalio se na organizaciju, a domaćinima u prilog sigurno neće ići gaf koji su načinili u najavi završnice odnosno četvrtfinalnih dvoboja. Naime, ako je vjerovati animiranom videu koji su objavili, Hrvatska i dalje ima izgleda za osvajanje medalje. Spomenuti video prikazuje igrača s hrvatskim dresom koji pruža ruku prema trofeju prvaka svijeta, zajedno s još sedmoricom igrača čiji su dresovi ispravni (francuski, španjolski, mađarski, egipatski, švedski, danski i norveški).

Među igračima nedostaje onaj u katarskom dresu. Egipćani su očito bili toliko uvjereni da će Hrvatska izboriti nastup u četvrtfinalu pa su napravili igrača u našem dresu.

Šteta što taj promašaj zapravo nije stvarnost.

Video – Tomislav Farkaš: Horvatu su obećali da će biti izbornik, a Červar je podbacio

Komentara 3

Avatar KiM
KiM
20:45 27.01.2021.

Sprdaju se sa nama hrvatima

KR
Krasnojarsk
19:24 27.01.2021.

Tako je trebalo biti...

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
13:27 27.01.2021.

"Apsurdni gafer! Apsurdnijeg nema!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije