Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA VELEPOSLANIKA

Pale ružne riječi, Novaka Đokovića nitko nije ovako izvrijeđao!

Srbija tenis
Foto: Pixsell/Reuters
13.01.2020.
u 16:47

- Nakon vojnog marša (pjesma Marš na Drinu op.a.), nastavili su s Kosovom. Možeš biti ATP pobjednik, ali ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalist i šovinist - napisao je veleposlanik Kosova u Bugarskoj

Novak Đoković jučer je odveo reprezentaciju Srbije do trijumfa na prvom izdanju ATP kupa, momčadskom natjecanju 24 najbolje teniske nacije.

Srbi su u finalu u Ken Rosewall Areni u Sydneyju s 2:1 bili bolji od reprezentacije Španjolske predvođene Rafaelom Nadalom. 

No, slavlje nakon titule nije najbolje sjao Edonu Cani, veleposlaniku Kosova u Bugarskoj. Zasmetalo ga je način na koji su Srbi slavili i pjevali pjesme u kojima se spominje Kosovo.

- Nakon vojnog marša (pjesma Marš na Drinu op.a.), nastavili su s Kosovom. Možeš biti ATP pobjednik, ali ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalist i šovinist. Nije slučajno što je Novak Đoković najmanje voljen teniski šampion u povijesti - napisao je Cana na Twitteru. 

Cana je uz to objavio video na kojem Đoković i ostatak reprezentacije pjevaju stihove "tko da mi otme iz moje duše Kosovo".

>> Pogledajte video

Ključne riječi

Komentara 22

SL
slovenija
17:11 13.01.2020.

Hahahahaaa.... poslanik vele čega??! Svaka čast Nole, živio u zdravlju i još dugo pobeđivao na radost svih dobrih ljudi!

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:44 13.01.2020.

Bravo Nole care..Sve si ih pobjedio..Jel covjek ne sme da ima svoja osjecanja..Samo naprijed Nole..Imas prava..

DU
Deleted user
19:27 13.01.2020.

Veleposlanik... Čega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije